Gri Creative’e Horizon Interactive Awards’tan çifte ödül

Bütünleşik hizmet ajansı Gri Creative, Vestel için tasarladığı Vestel Deepbach Experience Projesi ile Horizon Interactive Awards’tan iki ayrı ödüle aldı.

Gri Creative’e Horizon Interactive Awards’tan çifte ödül

Markalar ve insanlar arasındaki etkileşimi tasarlayan bütünleşik hizmet ajansı Gri Creative, Vestel’in işveren markası için hayata geçirdiği Vestel Deepbach Experience projesi ile ABD, Kanada, İngiltere, Çin, İspanya dahil Türkiye’nin de içinde bulunduğu 17 ülkeden 1000’in üzerinde projenin katıldığı Horizon Interactive Awards'tan Sosyal Medya Kategorisi'nde, Gold; Reklam-Entegre Kampanya Kategorisi'nde ise Silver olmak üzere iki ayrı ödül aldı.

Yaklaşık 16 bin kişiye istihdam sunan, gelişime açık ve inovasyon odaklı insan kaynakları stratejilerini benimseyen Vestel’in işveren markası iletişimi kapsamında, ODTÜ ile entegre bir kampanya gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Kasım ayında ODTÜ Kariyer Günleri’nde açılan stant ve Vestel Kariyer sosyal medya hesabı üzerinden yürütülen kampanyada; mühendislik öğrencileri, Bach’ın eserleri ile yapay zeka tarafından bestelenen eserleri ayırt etmeye çalıştı.

Sayfa Yükleniyor...