Gürcistan pazarında Türk tekstil firmalarının gücü artıyor

Yurt dışında 8 ülkede faaliyet gösteren DeFacto, Gürcistan pazarına giriş yaparak hizmet verdiği ülke sayısını 9’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını 35’e çıkardı.

Gürcistan pazarında Türk tekstil firmalarının gücü artıyor

Ozan Group tarafından 2003 yılında kurulan ve 10 yılda 1 milyar dolar büyüklüğe ulaşan Defacto, hizmet verdiği ülkeler arasına Gürcistan’ı da ekleyerek Tiflis’te iki mağaza birden açtı. DeFacto, Gürcistan ile birlikte hizmet verdiği ülke sayısını 9’a, yurt dışı mağaza sayısını da 35’e çıkardı. DeFacto, Tiflis Eastpoint AVM’de 1.127 metrekarelik ve Tiflis Mall‘da 637 metrekarelik alana sahip iki yeni mağazasında da, kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Ateş: Dünya genelinde yatırımlarımız devam ediyor

DeFacto Perakende Grup Başkanı İhsan Ateş; DeFacto’nun Türkiye’de ve diğer ülkelerde olduğu gibi Gürcistan pazarında da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Ateş sözlerine şöyle devam etti: “Gürcistan, perakende tekstil sektörü için son derece önemli ve gelişmekte olan bir pazar. DeFacto olarak biz de, 2 mağaza birden açarak girdiğimiz bu pazarda yatırımlarımıza aynı hızda devam etmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki dönemde özellikle CIS (Bağımsız Devletler Topluluğu) ve MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) bölgelerine odaklanmayı sürdüreceğiz.”

Gürcistan pazarında Türk tekstil firmalarının gücü artıyor - 1 İhsan Ateş, 2015 yılını 1, 7 milyar TL ciro ile kapatmayı hedeflediklerini açıkladı.

Sayfa Yükleniyor...