Herkes bu konutların peşinde

Karaman'da TOKİ'nin alt gelir grubuna yönelik yaptığı ve hiç bir şart aramadan açık satışa çıkardığı konutlar, ziyaretçi akınına uğruyor.

TOKİ'nin alt gelir grubuna yönelik yaptığı en düşük fiyatı 37,6 bin lira olan ve 184 liradan başlayan taksitlerle 180 ay vadeyle satacağı Karaman'daki 73 konut için şu ana kadar Karaman Ziraat Bankası Şubesi'ne 30 müracaat yapıldığı belirtildi.
        
Alt gelir grubuna yönelik yapılan daireleri görmek için Kırbağ bölgesine giden vatandaşlar, şartların çok uygun olduğunu belirterek, mutlaka daire almak istediklerini belirtti.        

Daha önce taksitlerin 300-400 lira arasında olduğunu ve asgari ücretle çalışan bir kişinin bu taksiti ödemesinin imkansız olduğunu ifade eden vatandaşlar, ''Bu konutlarda taksitler 184 liradan başlıyor. Yeni evli olanlar veya az çocuklu aileler için çok ideal. Yatırım yapmak için de cazip'' dedi.

Konutlar için başvurular 31 Mart'a kadar Ziraat Bankası Karaman Şubesine yapılabilecek.
        
Konutları alan vatandaşlar, hemen taşınabilecek veya kiraya verebilecek. Taksitler, satın alınan ayı takiben ödenmeye başlanacak. Yetkililer, söz konusu projelerdeki konutların, daha önce alt gelir grubundaki vatandaşlar için, satış şartlarını taşımak şartıyla bir kaç kez satışa çıkarıldığını, ancak yeterli
başvuru gelmemesi üzerine, stokları değerlendirmek üzere açık satışa sunulduğunu belirtti. Alt gelir grubuna yönelik konutların büyüklüğü ortalama 85 metre
kare.
    

Sayfa Yükleniyor...