Honda Civic Sedan'da eylül fırsatı

Honda, satışa çıktığı günden bu yana teknik özellikleri, donanımı ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Civic Sedan modeli için Eylül ayı boyunca ÖTV indiriminin yanı sıra çok özel avantajlar sunuyor.

Honda Civic Sedan'da eylül fırsatı

Türkiye çapındaki tüm Honda Bayileri, 2010 model Civic Sedan almak isteyen müşterilerinin alım koşullarını ve taleplerini göz önünde bulundurarak kişiye uygun çok özel fırsatlar yaratıyorlar. Böylece her müşteri, ihtiyaçları ve imkanları doğrultusunda kendine özel hazırlanmış paketleri değerlendirerek uygun şartlarda yeni Civic Sedan sahibi olabilme fırsatına sahip oluyor.

Çarpıcı ve estetik çizgileriyle gözalıcı bir tasarıma sahip Civic Sedan’ın yenilenen ön yüzünde tampon, ızgara, sis farları ve Xenon farlar çarpıcı bir hava yaratıyor. Arka bölümde, tasarımı yenilenen far grubu yeni köşeli hatları ile sportif ve benzersiz görünümü tamamlıyor.

Yeni Civic Sedan’ın gözalıcı ve kullanışlı kokpitinde sürüş keyfinin artırılması için her ayrıntı düşünülerek tasarlandı. Yolculuğun merkezi olan sportif ve modern anlayışla yaratılan ön konsolda Civic'e özgü Multiplex Gösterge Paneli sayesinde sürücü dikkatini yoldan ayırmadan, araç bilgilerine kolaylıkla göz atabiliyor. Ayrıca AUX girişi de eklenen radyo, Mp3 ve CD çalabilen, hıza duyarlı yeni nesil müzik sistemi direksiyondan kolayca kumanda edilebiliyor.

Motor ve güvenlik özellikleriyle, mükemmel performans sunan Yeni Civic Sedan sürücüsü ile benzersiz bir bağ kuruyor. Sadece Honda modellerinde bulunan ayrıcalıklı i-VTEC teknolojisi ile yakıt ekonomisi ve performansı birarada sağlayan 1.6 lt.’lik 125 PS güç üreten motor 100 km.de yanlızca 6.8 lt. yakıt tüketiyor.

Yeni Civic Sedan’da sürücü ve yolcuların güvenliği için her ayrıntı düşünülmüş durumda. Klasik çarpışma tasarımlarından farklı geliştirilen ACE (Advanced Compatibility Engineering -Gelişmiş Uyumluluk Teknolojisi-) gövde yapısı, virajlı yollarda, dönüşlerde, hızlanmalarda ve ani manevralarda sürücünün aracı daha iyi kontrol etmesini sağlayan Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA), yolun eğimine göre sürücünün frenleme ya da hızlanma tepkilerini otomatik algılayarak aracın uygun viteste ilerlemesini sağlayan Akıllı Eğim Sistemi (Grade Logic System), araç hızına göre iki kademeli açılabilen i-SRS akıllı ön hava yastıkları ve standart olarak sunulan ABS ve EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi) ile güvenlik en üst seviyeye çıkıyor.

Daha fazla bilgi için: www.honda.com.tr

Sayfa Yükleniyor...