IBM, Trump'ın eski danışmanı Gary Cohn'u başkan yardımcısı olarak atadı

ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs'ın eski başkanı ve ABD Başkanı Trump'ın da eski ekonomi danışmanlarından Gary Cohn, teknoloji devi IBM'in yönetim kurulunda başkan yardımcısı oldu. IBM'den yapılan açıklamaya göre Cohn, firmanın iş geliştirme ve müşteri ilişkileri yönetiminde aktif rol alacak.

IBM, Trump'ın eski danışmanı Gary Cohn'u başkan yardımcısı olarak atadı

merkezli teknoloji şirketi IBM, ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı ve Goldman Sachs'ın eski başkanı Gary Cohn'un, IBM'in yönetim kurulunda başkan yardımcısı olacağını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, Cohn'un, IBM'in yönetici liderlik ekibinin bir parçası olacağı ve iş geliştirme, müşteri hizmetleri ve müşteri ilişkileri yönetimi alanlarında çalışacağı belirtildi.

Cohn, Ocak 2017 ile Nisan 2018 arasında Trump'ın ekonomi danışmanı olarak görev yaptı; ondan önce on yıl boyunca da Goldman Sachs'ın başkanlık ve işletme müdürlüğü görevlerini yürüttü.

Cohn, geçen yıl yeni bir satın alma şirketi için halka arzda 720 milyon dolar topladı. Cohn'un siber güvenlik, blok zinciri altyapısı, teknoloji ve tıbbi teknoloji sektörlerinde yatırımları bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...