İki yeni ihale daha

Karayolları 13.Bölge Müdürlüğü (Antalya) Köprü Başmühendisliği, Antalya'da bulunan tarihi Soğucaksu ve Dimçayı Köprülerinin onarımı için ihale açtı.

Yer tesliminden itibaren 300 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 16 Kasım 2009 tarihinde saat 10.00'da ''açık ihale usulü'' ile Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilecek. Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Söz konusu ihalede şartname, müdürlükten satın alınabilecek.
               
SONUÇLANAN BİNA-İNŞAAT VE ONARIM İHALELERİ
       
Yurdun muhtelif yerlerinde daha önce duyurusu yapılarak açılan bina-inşaat ve onarım işi ihalelerinden bazıları da sonuçlandı.

Sonuçlanan ihalelerden bazıları, kazanan firmalar ve bedelleri de şöyle:
        
''Ağrı Belediyesinin yaya kaldırımı inşaatı ihalesini 104 bin lira bedelle Mehmet Ali Çelik kazandı. Malatya Belediyesinin Kuyuönü Mezarlığı önü kaldırım inşaatı ihalesini 38 bin 730 lira bedelle Balcıoğulları İnşaat Yapı Malzemeleri kazandı. Rize Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığının Fındıklı Meslek Yüksek Okulu yemekhane ve kantin onarımı ihalesini 59 bin lira bedelle Uza Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret kazandı. Samsun İl Özel İdaresi İmar ve İnşaat Daire Başkanlığının Vezirköprü Lisesi pansiyon binası güçlendirme işi ihalesini 225 bin lira bedelle Tek Yapı PVC ve İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı. Sivas İl Sağlık Müdürlüğünün merkez Karşıyaka sağlık ocağı inşaatı ihalesini 711 bin 890 lira bedelle Er-Ay İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kazandı.''

Sayfa Yükleniyor...