IMF Başkan Yardımcısı TÜSİAD YİK'e katılıyor

TÜSİAD'ın 19 Haziran'daki Yüksek İstişare Konseyi toplantısına IMF Başkan Yardımcısı Lipsky de katılacak.

IMF Başkan Yardımcısı TÜSİAD YİK'e katılıyor

TÜSİAD'ın 18-19 Haziran'da Bodrum'da yapılacak olan Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısına Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, IMF Başkan Yardımcısı John Lipsky ile Dünya Bankası Başkan Yardımcısı Ngozi Okonjo-Iweala da katılacak.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, 2009 yılının ilk YİK toplantısı 19 Haziran 2009'da Bodrum’da gerçekleştirilecek. Toplantı öncesinde 18 Haziran 2009 Perşembe günü akşamı geleneksel YİK toplantısı kokteyli düzenlenecek. Kokteyl öncesinde Dünya Bankası Başkan Yardımcısı Ngozi Okonjo-Iweala bir konuşma yapacak.

Topl“antının ikinci gününde, açılışta ise TÜSİAD YİK Başkanı Mustafa Koç, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, IMF Başkan Yardımcısı John Lipsky ve Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan konuşacak.

Açılış konuşmalarının ardından, YİK Başkan Yardımcısı Erkut Yücaoğlu'nun başkanlığında düzenlenecek olan ve küresel krizle mücadeleye ilişkin değerlendirmeleriyle öne çıkan iktisatçıların yer alacağı panelde, IMF ekonomisti Ayhan Köse "Krizin Gelişmekte Olan Ülkelere Etkisi ve Türkiye" başlıklı sunum yapacak.

Sayfa Yükleniyor...