iPhone 4 Bankamatik’te!

Bankamatik’ten başvurunuzu yapın, ardından facebook.com/bankamatik sayfamıza girin, iPhone 4 kazanma şansını yakalayın. Ek koşullar ve ayrıntılı bilgi isbank.com.tr’de.

iPhone 4 Bankamatik’te!

Bankamatik kullanıcıları Facebook’ta İş Bankası Bankamatik sayfasını “beğen”erek iPhone 4 kazanma fırsatı yakalıyor.

8-28 Ağustos tarihleri arasında Bankamatik ekranlarındaki kampanya teklifine olumlu yanıt veren ve izleyen günlerde cep telefonuna gelen referans kodunu İş Bankası Bankamatik resmi Facebook sayfası olan www.facebook.com/bankamatik adresini beğenerek sayfada kampanya alanına giren müşteriler çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Kampanya dönemi boyunca bir müşterinin en fazla 1 adet çekiliş hakkı kazanabileceği kampanya sonunda talihlilere 15 adet Apple iPhone4 hediye edilecek.

KAMPANYA KOŞULLARI:

Bu kampanya, 8 Ağustos 2011 (Saat 00:01) - 28 Ağustos 2011 (Saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde, Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin Bankamatiklerine, Türkiye İş Bankası Bankamatik kartı ya da kredi kartı ve şifresi ile yapılacak giriş işlemleri için geçerlidir.

Kampanya tarihleri arasında, ücretsiz olarak, Türkiye İş Bankası A.Ş. Bankamatiklerine, Türkiye İş Bankası Bankamatik kartı ya da kredi kartı ve şifresi ile giriş yapıldığında, karşılama ekranında çıkacak olan “Facebook kampanyamıza katılmak ister misiniz?” sorusuna evet cevabı veren müşterilere takip eden 3 iş günü içerisinde, Banka sisteminde kayıtlı cep telefonuna bir sefere mahsus ücretsiz sms ile gönderilecek olan Kampanya Referans Kodunu www.facebook.com/bankamatik (ücretsiz) internet sayfasını beğenerek açılan kampanya ekranına giren Türkiye İş Bankası A.Ş. Bireysel müşterilerine çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım, 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamında, toplam kampanya dönemi katılımlarından kampanya sonunda 1 çekiliş yapılacaktır. Çekiliş ile; 15 kişiye iPhone4 16 GB Siyah (hat, kart hariç) hediye edilecektir.

Çekiliş 20 Eylül 2011 tarihinde saat 13:00’de DenizAjans Toplantı Salonu Ali Nihat Tarlan Cad. No:54/14 Bostancı Kadıköy / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 27 Eylül 2011 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. Postada yaşanacak gecikmelerden ve aksaklıklardan Türkiye İş Bankası A.Ş. ve DenizAjans sorumlu değildir.

İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlilerin son başvuru tarihi; 12 Ekim 2011 tarihine, yedek talihlilerin son başvuru tarihi 27 Ekim 2011 tarihine kadardır. İkramiyelerin son teslimi 17 Kasım 2011 tarihine kadardır.

Kampanyaya, 28 Ağustos 2011 saat 23:59 kampanya bitiş tarihine kadar Bankamatiklerden evet cevabı vererek başvuran müşterilerden, en geç 07 Eylül 2011 saat 23:59 tarihine kadar Kampanya Referans Kodunu internet sitesine girenler katılabilir.

Kampanya bitiş tarihi itibarı ile teknik inceleme sonucunda Türkiye İş Bankası A.Ş.’den idari veya kanuni takibe konu müşteriler çekilişe dahil edilmeyecektir. Tüm bireysel müşteriler kampanyaya katılabilecektir. Ticari müşteriler çekilişe dahil edilmeyecektir.

Kampanyaya 18 yaşından küçükler, Türkiye İş Bankası A.Ş. mensupları, Deniz Ajans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri çalışanları ve kampanya bitiş tarihi itibarı ile teknik inceleme sonucunda T. İş Bankası’ndan idari veya kanuni takibe konu müşteriler kampanyaya dahil edilmez, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Türkiye İş Bankası A.Ş. emeklileri kampanyaya katılabilecektir.

Çekilişte, bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Müşteri bilgilerinde belirtilen bilgilerin doğruluğu ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye ait ÖTV ve KDV hariç diğer vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

Bu kampanya, Türkiye İş Bankası A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 03.08.2011 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/2099-7177 sayılı izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Sayfa Yükleniyor...