İş dünyası simülasyonu "BusinessPoint" 19-20 Mart'ta gerçekleşiyor

Türkiye’nin en başarılı iş ve kariyer kulüpleri arasında yer alan Bilkent Üniversitesi Operational Research Kulübü tarafından düzenlenen BusinessPoint iş dünyasını öğrencilerle buluşturmakta yeni bir sayfa açıyor.

İş dünyası simülasyonu "BusinessPoint" 19-20 Mart'ta gerçekleşiyor

1992 yılında kurulan,  “Operational Research Kulübü” yenilikçi projelerinden bir tanesiyle üniversite öğrencilerini mezun olmadan iş hayatına hazırlamayı amaçlıyor.

2 tam gün boyunca sürecek olan BusinessPoint, iş yaşamının farklı alanlarında karşılaşılan vakaları üniversite öğrencilerinin çözümüne bırakıyor. Etkinlik boyunca katılımcılar iş hayatının zorluklarıyla karşılaşmakla kalmıyor, aynı zamanda iş adamlarıyla tanışma fırsatını da yakalıyor.

Doğuş Medya Grubu’nun katkılarıyla 19 - 20 Mart  tarihlerinde İstanbul Windowist Tower’da gerçekleşecek BusinessPoint’te   binlerce üniversite öğrencisi arasından seçilen 60 katılımcıya Steigenberger Maslak Otel’de konaklama ayrıcalığı sunuluyor.

Türkiye’nin en başarılı öğrencilerine İstanbul’un en prestijli ofislerinden birinde iş dünyasını deneyimleme fırsatı sunan etkinlikte,  öğrencileri Türkiye’nin en iyi okullarından MBA ve daha bir çok ödül bekliyor.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi için www.businesspoint.orbilkent.com adresini ziyaret edebilirsiniz.  

Sayfa Yükleniyor...