İSPARK'tan Atatürk Havalimanı’nda da 8 liraya otopark hizmeti

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından Atatürk Havalimanı'nda da otopark açacak olan İSPARK, gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek.

İSPARK'tan Atatürk Havalimanı’nda da 8 liraya otopark hizmeti

İstanbul Otopark İşletmeleri (İSPARK), yolcuların yoğun talepleri nedeniyle havaalanlarında yeni otoparklar hizmete açacak.

İSPARK, bu kapsamda Atatürk Havalimanı'nda yakın yerde 1.500 araçlık otopark açacak. 

Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olacak otopark, gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek. Yolcular otoparktan havalimanına ring servisiyle taşınacak.

SABİHA GÖKÇEN DE KAPASİTE ARTTI

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda halihazırda 1.300 araçlık otoparkla vatandaşlara hizmet veren İSPARK, yaşanan yoğunluğa ve artan taleplere çözüm üretmek amacıyla açık otoparkın kapasitesini de artırdı.

24 saat açık olan ve güvenlik sistemlerinin üst seviyede bulunduğu otopark gün boyu sürücülere 8 lira karşılığında hizmet veriyor.

Araçlarını otoparka bırakan sürücüler 5 dakikada havaalanına ulaşabiliyor. Ayrıca 15 dakikada bir ücretsiz ring servisi de kaldırılıyor.

"VATANDAŞ MEMNUN"

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle İSPARK olarak "Park Et Devam Et" otoparklarını yaygınlaştırdıklarını belirterek, sürücülerin araçlarını bu otoparklara bırakarak toplu taşıma istasyonlarını kullanmalarını teşvik ettiklerini dile getirdi.

Havaalanlarına yakın yerlerde "Park Et Uçakla Devam Et" otoparklarını da hizmete açtıklarını anlatan Çevik, "Vatandaşlar uygulamadan ve otopark ücretlerinden oldukça memnun" dedi.

REKABET ORTAMI

Havaalanlarına araçlarıyla gelen sürücüler buradaki yüksek otopark ücretlerinden şikayet ederken, alternatif otopark alanı bulmakta güçlük çekiyor.

Uzak yerlere araç park etmenin zorluğu da sürücüleri fahiş fiyatlar ödemek zorunda bırakıyor. Sürücülerin bir haftalık ve daha fazla yolculuklarda ödediği otopark ücreti 500 lirayı geçiyor.

Sayfa Yükleniyor...