İstanbul'un 6 ilçesinde elektrik kesintisi

İstanbul'un Ataşehir, Kadıköy, Pendik, Tuzla, Şile ve Üsküdar ilçelerinin bazı mahallelerinde, 7 Nisan'da elektrik kesintisi uygulanacak.

İstanbul'un 6 ilçesinde elektrik kesintisi

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ataşehir'de 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Mimar Sinan Mahallesi, Gülderen, Kader, Sakarya, Çelebi Mehmet Paşa, Selvi, İbrahim, Cömert, Namık Kemal sokaklarına, Kadıköy'de 10.00 ile 13.00 saatleri arasında Kozyatağı Mahallesi, Bostancı Mahallesi, Yağmur, Yeniyol, Şemsettin Günaltay, Kocayol, Kurukuyu ve Gazi Ethempaşa sokaklarına elektrik verilmeyecek.

Pendik'te 09.00 ile 13.00 saatleri arasında, Güllü Bağlar Mahallesi, Aydemir, Havva, Günbatımı, Uygun, Nevruz, Bozdağ, Süphan, Gülova sokaklarda, Tuzla'da 09.00 ile 13.00 arasında Aydıntepe Mahallesi, Batu, Fikir, Keskin sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak. 

Şile'de 00.30 ile 06.30 saatleri arasında, Hacı Kasım Mahallesi, Tersane, Tabakoğlu, Levent Birben, Üsküdar, Demirtaşpaşa, Çavuş Mahallesi, Cumhuriyet, Bayır, 75. Yıl, Karanlık Kısık, Cemile Cevher Çiçek, Falih Rıfkı Atay, Osman Görgen, Denizkent, Çağlar, Asya, Balibey Mahallesi, Fener, 75. Yıl,  2. Fener Aralığı, Eski Kabakoz, Bıldırcın, Orhun, Yahşibey ve Dalgıç sokaklar, Üsküdar'da 11.00 ile 15.00 saatleri arasında Kuzguncuk Mahallesi, Ekinci, Eskitepe ile Mandıra sokaklar elektrik alamayacak.

Sayfa Yükleniyor...