İstanbul’un ilk üçüz kuleleri

İstanbul’un ilk üçüz kulesi olma özelliği taşıyan Dumankaya İKON, 149 metrelik yüksekliği ile Avrupa Kültür Başkenti’ne yakışan bir yapı inşası hazırlığı içinde

İstanbul’un ilk üçüz kuleleri

Dumankaya İKON yeni rezidans projesine İstanbul Göztepe’de başlıyor. Tago Mimarlık tarafından tasarlanan kuleler farklı bir mimaride inşa edilecek. 149 Metrelik yükseklikte 41’er ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesinden oluşan İKON, İstanbul’un en yüksek yapılarından birisi olmaya hazırlanıyor.

Bin 22 rezidans daire ve 31 home office’den oluşan toplam bin 053 daireden oluşacak İKON’da stüdyo ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft tipi daireler mevcut, Eşsiz deniz ve şehir manzarasına sahip 3 adet elips kulelerin birleşmesinden oluşan İKON’un 12 ve 22. katlarında seyir terası ve bahçeler de mevcut.

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, İstanbul’un en seçkin yerleşim merkezlerinden biri olan Göztepe’de ilk kez üçüz kuleler mimarisini kullanacaklarını ve bu doğrultuda proje sloganlarını “Bazıları Yükselmek İster” olarak belirlediklerini söyledi. Uğur Dumankaya, “İKON projesiyle şehrimize yüksek bir yapı kazandırmanın dışında farklı mimarimizle Avrupa Kültür Başkenti olmaya hazırlanan şehrimizin siluetine yeni ve çağdaş bir ikon kazandırmak istiyoruz” dedi.

Ali Dumankaya ise, “İKON, 2,5 yıllık titiz ve hassas bir çalışmanın ürünü, daha önce Adres projeleriyle sektöre kazandırdığımız yeni bakış açısını Dumankaya İKON ile farklı bir zemine taşıyıp, çıtayı yükselten önemli bir proje haline getirdik” şeklinde konuştu.

Hizmette Sınır Yok
Dumankaya İKON’da rezidans hizmetleri kapsamında business lounge’tan laundry’e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Kapalı otoparkın bulunduğu proje, fitness center, futbol ve basketbol sahaları, kapalı, açık ve çocuk havuzları gibi zengin spor olanaklarıyla dikkat çekiyor.

İstanbul’un ilk üçüz kuleleri - 1

Daireler de klima alt yapısı, pay ölçerli merkezi ısıtma, 22. kattan sonra havalandırma sistemi ile projede 24 saat güvenlik ve kamera sistemleri gibi özellikler bir arada sunuluyor. Ayrıca, projenin giriş katlarında Alışveriş birimleri, güzellik salonu, kuru temizleme, kafeterya gibi yaşamı kolaylaştıracak birimlerde bulunuyor.

149 metrelik yüksekliğiyle eşsiz bir manzaraya sahip olan İKON, konumunun da avantajıyla, CarrefourSA, Metro Gross Market, Optimum, Palladium gibi AVM’ler, Medical Park, Kadıköy Şifa, Acıbadem, Memorial, Yeditepe gibi hastaneler, Marriott Hotel, Bostancı Greenpark gibi beş yıldızlı oteller ile diğer önemli sosyal merkezlerin de çok yakınında bulunuyor.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...