İstinye Park Avrupa'nın en iyisi

Avrupa Alışveriş Merkezleri Konseyi, İstinye Park’ı Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi seçti.

İstinye Park Avrupa'nın en iyisi

İstinye Park, Ticari Gayrimenkul alanının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ICSC, Avrupa Alışveriş Merkezi Ödülleri’nin sahibi oldu.

Tüm finalistlerine ve kazananlarına uluslararası alanda itibar getiren ICSC Alışveriş Merkezi Ödülleri, geliştiricilerin, yöneticilerin ve şirket sahiplerinin yeteneklerini sergilemeleri ve en yenilikçi projelerini tanıtmaları için ayrıcalıklı bir fırsat sunuyor.

1975 yılından itibaren her yıl ICSC Avrupa Konferansı sırasında Avrupa’daki saygın ve beğenilen, yeni ve yenilenmiş alışveriş merkezlerinin farklılıklarını onaylayan konsey, İstinyePark’ı “Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi” ödülüne layık gördü.

Geçtiğimiz yıl Cannes’da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic’ten “Yılın Alışveriş Merkezi Geliştiricisi” olarak ödül alan, bu sene başında ise Amerika’da düzenlenen 2009 Maxi Winners’ da Grand Opening, Expansion & Renovation kategorisinde Maxi Silver ödülüne layık görülen İstinye Park bir ödül daha almış oldu.

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi, ICSC, 1975 yılından itibaren her yıl, ICSC Avrupa Konferansı sırasında Avrupa’daki saygın ve beğenilen, yeni ve yenilenmiş alışveriş merkezlerinin farklılıklarını onaylıyor.

İstinyePark’ın birinciliği 22-24 Nisan 2009 tarihleri arasında Barselona’da düzenlenen ICSC Avrupa Konferansı ve Tasarım Trendleri Sergisi sırasında açıklandı.

Sayfa Yükleniyor...