KasapDöner'den kadın girişimciye destek

KasapDöner, franchise giriş bedelini kadın girişimcilerden yüzde 50 indirimli alacak.

KasapDöner'den kadın girişimciye destek
Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün
KasapDöner'den kadın girişimciye destek - 1

KasapDöner markası, 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

PERSONELİN YARISINDAN FAZLASI KADIN OLURSA...

Firma ayrıca, kadın girişimcilerin kuracağı KasapDöner şubelerinin personelinin yüzde 50'den fazlasının da kadın olması halinde, mal alımında da yüzde 5 indirim sağlayacak.

Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, KasapDöner olarak kadın girişimciliğine ve kadın istihdamına destek vermenin ekonomik gelişmeye katkısının altını çizerek "Kadın çalışan ve girişimci sayısını arttırmak için buna yönelik getirdiğimiz teşviklere firma olarak devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

"GIDADA KADIN SAYISINI ARTIRMAK İSTİYORUZ"

Özürün, 2011 yılından bu yana yurtdışı dahil 40 şubeye sahip en büyük döner zinciri olduklarının altını çizerek, "Gıda sektöründe kadın girişimci ve çalışan sayısını arttırmak istiyoruz. Kadın eli değen işletmelerin fark yarattığına inanıyor, döneri dünya markası yapmak için çıktığımız yolda kadın girişimcilerin varlığını ve sayısının artmasını önemsiyoruz'' diye konuştu.

Kadın girişimcilere her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekleyen Özürün, "Tüm girişimcilerimize açılış, eğitim, işletme gibi süreçlerde ihtiyaç duydukları konularda destek veren operasyon ekibimiz zaten bulunuyor. Bunun yanında isteyen kadın girişimcilerimize özel olarak restoran yönetimi eğitimi verip, tüm bilgi birikimimizi kendileri ile paylaşacağız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...