Kiptaş Finanskent Projesi

Binlerce konuta imza atan Kiptaş, yeni projesinde çıtayı bir adım daha öteye taşıyarak finans dünyasının önde gelen isimlerini Finanskent'e davet ediyor.

Kiptaş Finanskent Projesi

Yatırım dünyasının kalbi bundan sonra, yepyeni arkadaşlık ve iş ilişkilerinin kurulacağı Finanskent'te atacak. Maslak'a sadece 5 dakika, Levent'e 15 dakika uzaklıkta kurulan Finanskent, çevre yolunun hemen yanında yer alıyor. F.S.M köprüsüyle çok kısa bir sürede Anadolu yakasına ulaşılabileceği gibi, Taksim ve Atatürk Havalimanı da çok yakında.

Finanskent, konumu gereği yemyeşil bir çevrenin içinde. Site sakinleri, evlerinin penceresinden uçsuz bucaksız bir orman manzarasını seyredecek, sosyal alanlardaki çevre düzenlemesiyle iç açıcı bir atmosferde yaşayacak. Proje hava koşullarına göre açılıp kapanabilen havuzu ve çocuk havuzuyla sakinlerinin günlük hayatına havuz keyfini katıyor. Finanskent'liler İstanbul'un ortasındaki yaşam alanlarında dünya standartlarında bir havuzda kulaç atmanın keyfini sürecekler.

Daha sağlıklı bir yaşam için günlük egzersizleri yapabilecekleri tam donanımlı bir Fitness Center da site sakinlerini bekliyor. Vitamin bar, basketbol sahası, Türk hamamı ve sauna da projede yer alan ayrıcalıklardan bir kaçı. Finanskent'te büyüklüklerine göre 163 bin 812 TL ile 700 bin 740 TL arasında farklı daire seçenekleri bulmak mümkün.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...