KOBİ’ler hobimiz değil, işimiz!

KOBİ’lere özel avantajlı krediler Halkbank KOBİ Destek Paketlerinde

KOBİ’ler hobimiz değil, işimiz!

Her koşulda ‘Üreten Türkiye’nin yanında olmayı ilke edinen ve KOBİ bankacılığında Türkiye’nin öncü Bankası olan Halkbank, evrensel bankacılığın tüm gereklerini yerine getirerek müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına yeni ürünleriyle çözüm oluşturuyor.

Nakit yönetiminden işletme kredisine, yatırım kredisinden dış ticaret desteğine KOBİ’lerin her türlü finansal ihtiyacına çözüm olan Halkbank KOBİ Destek Paketleri, avantajlı faiz oranları, uzun vade seçenekleri, ödemesiz dönem fırsatları sunuyor.

Halkbank KOBİ Destek Paketlerinden yararlanmak isteyen işletmeler, 10 yıla varan vadelerde ve 2 yıla kadar ödemesiz dönem seçenekleri ile yatırım, 4 yıla varan vadelerde işletme kredisi kullanabiliyorlar. Halkbank’ın kredi olarak kullandırmak üzere uluslararası finans kuruluşlarından temin ettiği kaynaklar, uygun maliyetleriyle KOBİ’lere işletme ve yatırım hamleleri için büyük fırsat sunuyor.

KOBİ tanımına giren ve her türlü üretim ya da bakım onarım faaliyetinde bulunan imalat ve tarıma dayalı sanayi işletmelerine kullandırılan kredilere sadece Halkbank tarafından uygulanan % 5 BSMV muafiyeti ise KOBİ’ler için ciddi bir maliyet avantajı sağlıyor.

73 yıllık KOBİ bankacılığı deneyimiyle her zaman işletmelerin yanında olan Halkbank, “KOBİ’ler hobimiz değil, işimiz” diyerek tüm KOBİ’leri Destek Paketleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak için halkbank.com.tr adresine ve Halkbank şubelerine bekliyor.  

Sayfa Yükleniyor...