Kombide dijital dönüşüm

Isıtma sektörünün ünlü markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “Ariston Net” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Kombide dijital dönüşüm

Ariston Thermo Group Türkiye, Romanya ve Orta Asya Genel Müdürü Turgay DAĞ, pazartesi gerçekleştirilen basın toplantısındayeni X Serisi kombi modelleri ve “Ariston Net” uygulaması ile yüzde 25'e varan oranda enerji tasarrufu sağlanabileceğini belirterek, ürünlerin uzaktan kumanda edilebilme özelliğinin altını çizdi.

Konfor, enerji tasarrufu ve üstün İtalyan tasarımının birleştiği yeni nesil X Serisi kombilerin tanıtıldığı toplantıda Dağ, “akıllı kombileri ulaşılabilir fiyatlarla Türk tüketicisiyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kombide dijital dönüşüm - 1

Yeni seri ile birlikte Ariston'nun pazar payında önemli bir artış sağlamayı ve 2017 yılında çift haneli pazar payına ulaşmayı hedeflediğini belirten Dağ, “Dünyadaki enerji tasarrufu politikalarına paralel olarak, Ariston tüm Ar&Ge yatırımını yüksek verimli ürünlere fokusladı” dedi.

Yüksek tasarruflu yenilikçi sistemleri ile Ariston X Serisi Kombiler, yakıt tasarrufunun yanı sıra, ücretsiz tek tıkla, mobil cihaz ve bilgisayarlara yüklenebilen “Ariston Net” uygulaması sayesinde nerede olursanız olun kontrol edilebiliyor. Gelecek nesil konfor anlayışına uygun olarak her ayrıntının düşünüldüğü “Ariston Net” uygulaması ile enerji kullanma şeklini, harcama tutarlarını izleyerek kombinizi daha verimli kullanmak için programlama imkanı sağlıyor, yaklaşan bakım tarihi hatırlatma gibi size özel uygulamalarla enerji kullanımını düşürerek faturalarda yüzde 25'e varan tasarruf sağlamak mümkün oluyor.

Sayfa Yükleniyor...