Konut kredilerinde yeni yıl indirimi

Kredi pazarında yaşanan genişlemeden payını alan konut kredileri, yıl sonu kampanyaları ile birlikte inanılmaz indirimlerle tüketiciye sunuluyor.

Konut kredilerinde yeni yıl indirimi

Kasım ayında yüzde 13,14 olarak gözlenen ortalama yıllık maliyet oranı, bankaların internet kanallarına yaptığı özel indirimlerle beraber yüzde 11,77 seviyelerine kadar düşmüş durumda.

Aralık ayında 120 ay vade, 100 bin TL için en düşük maliyet oranı yüzde 10,78, en yüksek maliyet oranı ise yüzde 13,60 olarak gözüküyor. 

Konut finansmanı için iyi bir kredi kampanyası bekleyenler, yılbaşına özel kampanyalardan faydalanabilir. Ancak gayrimenkul fiyatlarına dikkat etmek gerek! Çünkü kredilerin ucuzlaması ile beraber emlak değerlerinin de artması bekleniyor.

Bankaların Yeni Yıl ve Yılbaşı KrediRekabeti
Finzoom'un analizine göre; Aralık ayında da kredi kampanyaları devam ediyor. Geçen ay tüketiciye sunulan "Kurban Bayramı kredileri", yerini "yılbaşı kredileri"ne bıraktı.

Rekabetin sonucu olarak, bazı ürünlerde faiz oranlarının, bazı ürünlerde de masrafların düşmesi tüketici kredileri maliyet oranını aşağıya çekerek son dönemlerdeki en uygun faiz oranları olarak gözüküyor. 

İşte son faiz oranları...

Konut kredilerinde yeni yıl indirimi - 1



Sayfa Yükleniyor...