Krizde açıldı, ilk yılında 440 milyon TL ciro yaptı

Palladium Alışveriş Merkezi,  ilk yılında 10 milyonu aşkın ziyaretçi ağırladı

Krizde açıldı, ilk yılında 440 milyon TL ciro yaptı

25 Eylül 2008'de kapılarını açan İstanbul'un Anadolu yakasındaki Palladium Alışveriş Merkezi'nin, ilk yılında, kriz dönemine karşın 440 milyon TL ciro elde ettiği açıklandı. Açıklamaya göre; Tahincioğlu Grubu tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla kurulan, kiralaması ve yönetimi avm mfi partners tarafından yapılan Palladium, geçtiğimiz 1 yıl içerisinde 10 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladı.

Avm mfi partners Yönetim Direktörü Semet Yolaç Canlıel şöyle konuştu: "Palladium, kuruluşunun ilk yılında Anadolu yakasının yeni yaşam küresi haline geldi. Elde edilen 440 milyon TL ciro bunun en büyük ispatı. Mevcut durumda Palladium'un alışveriş fişi ortalaması Türkiye ortalamasının yüzde 25 üzerinde seyrediyor. Krizin etkilerinin görüldüğü bir dönemde böyle bir başarı yakaladığımız için mutluyuz."

1 KİŞİ MERCEDES 3 ÇİFT TATİL KAZANACAK

Palladium Alışveriş Merkezi, 1'inci yaşını bir hediye kampanyasıyla kutluyor. Ağustos ayında başlayan ve 4 Ekim'e kadar devam edecek kampanyada, en az 100 TL'lik alışveriş yapan Palladium ziyaretçilerinden 1 kişi 2010 Model Mercedes C 180 K, 3 çift 7 gece 8 gün Barcelona ve Batı Akdeniz Cruise turu kazanma şansı yakalıyor. Kampanya kapsamında ayrıca, pek çok ziyaretçi çeşitli hediyeler kazanma fırsatına sahip olacak.

Sayfa Yükleniyor...