'Küresel mali krizde en kötüsü geride mi kaldı?'

Ekonominin kalbi bu yıl da Boğaziçi Üniversitesi’nde atacak. Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün düzenlediği Ekonomi Zirvesi’nde bu yıl, "Küresel mali krizde en kötüsü geride mi kaldı?" sorusuna cevap aranacak.

'Küresel mali krizde en kötüsü geride mi kaldı?'

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Kulübü tarafından 7.si düzenlenen Ekonomi Zirvesi uzman ekonomistleri, akademisyenleri ve iş dünyasındaki öncü şirketlerin yöneticilerini ekonomiye ilgi duyan öğrencilerle bir araya getiriyor. Bu yılki konusu "Küresel Mali Kriz" olan Ekonomi Zirvesi 10-11 Nisan tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi ÖFB Binası Demir Demirgil Salonu’nda gerçekleşecek.

Daha önceki yıllarda da çarpıcı konularıyla dikkatleri üzerine çeken etkinlik bu yıl “Küresel mali krizde en kötüsü geride mi kaldı?” sorusuna cevap arıyor.

YAZI YARIŞMASI
Geçen yıllarda Saffet Karpat, Ali Ağaoğlu, Ahmet Zorlu, Meral Tamer, Deniz Gökçe, Ege Cansen, İnan Demir, Emre Alkin gibi alanlarında uzman birçok ismi ağırlayan Ekonomi Zirvesi’nin öncesinde “Küresel mali krizde en kötüsü geride mi kaldı?” konulu Can Yayınları ve Bimeks sponsorluğunda bir yazı yarışması düzenleniyor.

Finansbank, D&B, Ernst&Young sponsorluğunda yapılacak etkinliğe TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül, Citibank CEO’su Serra Akçaoğlu, SPK Başkanı Prof.Dr. Vedat Akgiray, İMKB Başkanı Dr. İbrahim Turhan, Prof. Dr. Emre Alkin, Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Mehmet Yörükoğlu, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın ve daha birçok uzman isim katılacak.

ZİRVEDEN CANLI YAYIN CNBC-e'DE
Katılımcılarına farklı bakış açıları kazandırmayı hedefleyen zirve sırasında canlı yayınlar düzenlenecek. CNBC-e, Bloomberg Businessweek ve İnfomag’in medya sponsorluğunu üstlendiği etkinliğin sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Ayrıntılı bilgi ve başvurular için www.buik.boun.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sayfa Yükleniyor...