Lezzetin doğuşuna yolculuk

Mezopotamya uygarlıklarına beşiklik etmiş topraklarda harmanlanmış lezzetler, usta şeflerin ellerinden lezzet tutkunları ile Go Meso'da buluşuyor. Go Meso, bu lezzetleri denemeniz için sizleri İstinyePark restoranına bekliyor.

Lezzetin doğuşuna yolculuk

Go Meso, geleneksel pişirme teknikleri ile misafirlerini lezzetli bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

Moğol ve Orta Asya Türkleri'nin et ağırlıklı mutfağının temsilcisi olan Moğol Barbeküsü, Uzak ve Yakın Asya mutfaklarının en taze ve otantik kombinasyonları ile Go Meso'da buluşuyor.

Go Meso Japonya'nın Yakitori ızgarasından, Çin'in Wok ocağına, Hindistan'ın Tandoori fırınından, Moğol Barbeküsü'ne, Mezopotamya'nın Taş Fırınına kadar uzanan bir lezzet yelpazesi sunuyor.

Go Meso'da masalar; Japon Yakitori, Hintli ustaların tandırı, Çinli ustaların elleP açtığı noodle, Kilisli ustaların hazırladığı birbirinden güzel peynirli, etli pide ve mangolu lahmacun, Moğol barbeküsü ve daha birçok seçkin lezzetler ile donatılarak, misafirler ipek yolunda bir lezzet yolculuğuna çıkarılıyor.

Lezzetin doğuşuna yolculuk - 1

Bu yolculukta yöresel ve doğal malzemeler reçetelerin otantikliğini yitirmeden aslına sadık kalınarak hazırlanırken, deneyimli, mutfağının uzmanı yabancı şefler doğru pişirme teknikleri kullanarak, katkısız ve sağlıklı yiyecekler hazırlıyorlar. Go Meso'da etler, sebzeler ve hamur ürünleri günlük ve taze olarak misafirlerin hemen gözü önünüzde işleniyor ve hazırlanıyor.

Restoran girişinden itibaren farklı istasyonlar ile lezzet yolculuğunun başladığı Go Meso, öncelikle et veya deniz ürünlerinin dünyasına keşfe çıkarıyor.

İpek Yolu boyunca birbirinden muhteşem lezzetlerin izini sürdüren bu keyifli yolculuğa özel tatlılar da eşlik ediyor. Pişirirken izleyebildiğiniz ve kendi lezzetlerinizi oluşturabildiğiniz Go Meso, size farklı coğrafyaların lezzet deneyimini birebir yaşatıyor.

Lezzetin doğuşuna yolculuk - 2

Go Meso lezzet meraklılarını Japonya'dan başlayan, İpek Yolu boyunca ilerleyen ve tarihin bilinen ilk yemek reçetesinin doğum yeri Mezopotamya'da sonlanan "Lezzetin Doğuşuna Yolculuğa" çıkarıyor.

Go Mongo'nun sunduğu üstün lezzet kalitesi ve kurulduğu günden bugüne sürdürdüğü istikrarlı hizmet anlayışını devam ettirecek Go Meso, bu yeni konsepti denemeniz için sizleri İstinyePark restoranına bekliyor.

Sayfa Yükleniyor...