''Liderlik Onur Ödülleri'' sahiplerini buluyor

13. Liderlik Zirvesi 14 Nisan 2016'da Steigenberger İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek. Zirvede, "Liderlik Onur Ödülleri" de sahiplerini bulacak.

''Liderlik Onur Ödülleri'' sahiplerini buluyor

Türkiye'de iş dünyasında lider yöneticilerin yetişmesinde önemli bir misyon üstlenmiş olan Liderlik Zirvesi'nin katılımcı ve sponsorlarından aldığı güçle 13'üncüsü düzenleniyor.

12 yıldır katılımcılara Liderlik, Vizyon, Planlama, Delegasyon, Sorun Çözme, Karar Verme, Ekip Oluşturma ve Yönetme, Koordinasyon, İletişim, Yüksek Motivasyon Sağlama ve Yaratıcılık gibi Liderlik ve Yönetim konuları ile ilgili benzersiz bir deneyim yaşatan Liderlik Zirvesi, bir iş dünyası klasiği olarak her yıl daha da büyük katılımlarla gerçekleştiriliyor.

Liderlik Zirvesi'nde büyük holdinglerin kurucuları ve başkanları, Türkiye'nin ve dünyanın önemli şirketlerinin CEO'ları, üst düzey yöneticileri ve yönetim otoriteleri ile akademisyenlerden oluşan seçkin konuşmacılar, önemli ve ilginç konular, sürpriz etkinlikler yer alacak.

Eduworks'ün düzenlediği 13. Liderlik Zirvesi'nde bu yıl NG Şirketler Grubu Kurucusu Nafi Güral, TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Çuhacı, Neglog Lojistik Grubu Başkan Yardımcısı Göalp Çak, Kanal D Genel Müdürü Barış Tünay, "Demir Leydi" Lakaplı Milli Voleybolcu Neslihan Demir Güler, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Kibar Holding CEO'su Dr. Tamer Saka, Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cemal Onaran gibi birçok önemli isim konuşmacı olarak yer alacak.

Bugüne kadar Sakıp Sabancı, Vehbi Koç, Nejat Eczacıbaşı, Kadir Has, Ahmet Zorlu ve Süleyman Demirel gibi önemli liderlere verilen iş dünyasının en saygın ödüllerinden olan "Liderlik Ödülleri" de zirve sırasında sahiplerini bulacak.

''Liderlik Onur Ödülleri'' sahiplerini buluyor - 1

Sayfa Yükleniyor...