Luce'nin takımını THY 'sırt'layacak

Türk Hava Yolları, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'le sponsorluk anlaşması yaptı. 1.5 yıl boyunca Shakhtar formasının sırtında Türk Hava Yolları yazacak.

Luce'nin takımını THY 'sırt'layacak

Daha önce Barcelona ve Manchester United'a sponsor olan Türk Hava Yolları, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'le resmi sponsorluk için anlaştı.

1,5 Yıllık sponsorluk anlaşması çerçevesinde, Türk Hava Yolları Ukrayna’nın ünlü takımı Shakhtar Donetsk “resmi sponsoru” unvanı ile takım formasında sırt reklamı olarak logosunu bulunduracak ve kulübün kendi sahası Donbass Arena Stadı’ndaki reklam panoları başta olmak üzere internet dahil tüm mecralarında reklam ve logoları ile yer alacak.

Shakhtar Donetsk takımının futbolcularına Türk Hava Yolları PR aktivitelerinde de yer verilecek. Türk Hava Yolları FC Shakhtar Donetsk‘i Ukrayna dışında gerçekleştirilecek turnuvalara ve kamplara taşıyacak.

Shakhtar Donetsk, Ukrayna’nın dünyaca tanınan en ünlü futbol kulubü markalarının başında geliyor. 1936 Yılında kurulan ve bu sene 75’inci yılını kutlayan S. Donetsk, 2009 yılında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında oynandığı UEFA Kupasını Almanya’nın Werder Bremen takımını 2-1 yenerek kazandı. 16 takımdan oluşan Ukrayna liginde lider olan takım Şampiyonlar Ligi’nde de çeyrek finale yükselerek mücadelesine devam ediyor. Takımın teknik direktörlüğünü daha önce Galatasaray ve Beşiktaş kuluplerini çalıştıran Mircea Lucescu yapıyor.

Anlaşma 20 Mart Pazar günü Donetsk’te yapılacak imza töreni ile resmiyet kazanacak.

Türk Hava Yolları, Kiev, Donetsk, Lviv, Odessa, Simperefol, Dnepropetrovsk olmak üzere Ukrayna’nın altı kentine uçuyor.

Sayfa Yükleniyor...