Mantolama gerektirmeyen duvar

İzoduo mantolama ve kaba sıva ihtiyacı bırakmadan inşaat maliyetlerini düşürüyor.

Mantolama gerektirmeyen duvar

Mantolama ihtiyacı bırakmayan İzoduo inşaatçıların ve mimarların beğenisini kazandı.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İzoduo yalıtımlı duvar bloğu; Türk Standartları Enstitüsü(TSE) tarafından verilen “Ulusal Teknik Onay Belgesi”ne sahip ilk markadır.

İZODUO İLE YAPILARDA DAHA FAZLA YALITIM SAĞLANIYOR

İzoduo yapısındaki özel bileşenleri ve teknolojisi ile duvarlarda yüksek ısı yalıtımı sağlıyor. Yalıtım niteliği yüksek hafif beton katmanlar ile kaplanmış Ekspande polistren yalıtım plakasından oluşan İzoduo dolgu duvar sistemi yapılarda mantolama ve benzeri ek yalıtım katmanlarının gerekliliğini ortadan kaldırıyor.

İNŞAAT MALİYETLERİNİ DÜŞÜRÜYOR

İzoduo üstün yalıtım niteliği ile duvar ve yalıtımı tek katmanda çözüyor. Bu sayede, mantolama için harcanan maliyet ve zamandan tasarruf edilip inşaatlar daha hızlı teslim ediliyor.

Eksiksiz sistem detayları ile ısı köprüsü ve yoğuşma sorunu sona eriyor.

Köşe, kenar, lento gibi tamamlayıcı ürünleri çözülmüş olan İzoduo duvar sistemi bina cephesini yalıtımında kesintilere ve zayıf noktalara son veriyor. Binaya etkili bir yalıtım zırhı giydiriyor. Ürün detayları ve üretim süreçleri ile İzoduo tüm detayları çözülmüş bir duvar sistemi sunuyor.

İZODUO'LU YAPILAR FARK YARATIYOR

İzoduo'nun kullanıldığı yapılar ısıtması ve soğutması en az masraflı binalar olarak göze çarpıyor. Örnek olarak İstanbul'da inşa edilen normal yalıtılmış bir yapıya göre İzoduo %55 oranında daha az ısı kaybına neden oluyor.

İZODUO İLE YAN KOMŞUNUN SESİ ARTIK RAHATSIZ ETMİYOR

Ayrıca, günümüzdeki yapılarda en büyük problem çevreden ve yan dairelerden gelen gürültüdür. İzoduo bu gürültünün 61db'ni soğurabilmektedir. Yoğun trafik desibeli 70db olmakla beraber İzoduo bu değerin 61db'ni tek başına engelleyebilmektedir. Ek olarak, İzoduo bünyesinde nem ve küf bulundurmaz. Bu değerler Türk Standartları Enstitüsü(TSE) tarafından tasdik edilmiştir.

Detaylı Bilgi için;
Tel: 0 (216) 425 00 06
http://www.izoduo.com

Fiyat talep formu

Sayfa Yükleniyor...