Marmara inşaat sektörü buluştu

Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu MARİFED'in düzenlediği İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması programı İstanbul'da başladı.

Marmara inşaat sektörü buluştu

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) kurucu federasyonlarından Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini İstanbul WOW Hotel &Convention Center'de MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması programında biraraya getirdi.

MARİFED İnşaat Taahhüt Komite Başkanı Ömer Faruk Ekşi yaptığı açılış konuşmasında, sektörün geçen yıla göre az da olsa daralma yaşadığını, bu nedenle ticareti artırmak için bu programın düzenlendiğini aktardı.

MARİFED Başkanı Ahmet Ciğer ise Türk müteahhit firmalarının Çin'den sonra ikinci olduklarını söyledi.

Son olarak konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı İrfan Uzun, daha sağlam yapılar için daha nitelikli iş gücünün gerekliliğinden bahsederek, ticaretin geliştirilmesi adına yaptığı bu organizasyondan dolayı MARİFED'e teşekkür etti.

70 stand ve 70 müteahhitlik firmasının hazır bulunduğu organizasyonu yaklaşık 2 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Programa katılanlar, aynı anda sektörün öncü müteahhitlerinin birçoğu ile görüşme fırsatı bularak; firma, ürün ve hizmetlerini tanıtırken aynı zamanda birçok sektör duayeni ile buluşma fırsatı sağlandığı için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sayfa Yükleniyor...