Maybeshop açılıyor

Genç yeteneklerin ve tanınmış tasarımcıların en yeni ürünlerini bulabileceğiniz bir mağaza ve galeri...

Maybeshop açılıyor

Mağazanın sıradışı ruhu, yaratıcısı maybedesign'in "belki tasarım, belki sanat" felsefesini ve disiplinlerarası yapısını yansıtıyor.

Maybeshop'un sıklıkla yenilenecek olan koleksiyonunda maybedesign'ın eastmeetswest çay bardağı, sitbag&relax, Istanbul Alphabet gibi en ikonik ve tanınmış ürünlerinin yanı sıra Türk tasarımcılarının ev aksesuarları, mobilya ve aydınlatma, tekstil, kişisel aksesuarlar ve takı tasarımları yer alıyor.

Hem tanınmış hem de yükselmekte olan Türk tasarımcılarının başka hiç bir yerde bulamayacağınız ürünlerinin yanı sıra anonim ürünlerden oluşan özgün bir seçki maybeshop'ta yer alacak.

Maybeshop’ ta ürünleri satılan tasarımcılar arasında maybedesign’ın yanısıra 1000volt Design, Abdulla, Adnan Serbest, Anatolian Arts, Birsen Canbaz, Burcu Büyükünal, Cenan Abas Sel, Devran Mursaloğlu, Didem Aras, Ela Cindoruk, GAEA Forms, Gaye Kalavlı, Grafikir, Nazan Pak, Nilüfer Tarzi Kuran, Phare Studio, Roen, Sadi Tekin, Sedef Çalarkan, Studio Punto, Take Away İstanbul ve Yılmaz Aysan yer alıyor.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...