Medyayı düşünenler buluşuyor!

Medya planlama ve satın alma ajansları, reklamverenler, medya kurulusları ve akademya ilk defa marka ve medya dünyasının kesisimindeki konuları kapsamlı biçimde Media Summit’te ele alacak.

Medyayı düşünenler buluşuyor!

Medyayı düşünenler, planlayanlar,yönetenler ve markalar Media Summit’in ilkinde bulusuyor.

Doğuş Yayın Grubu’nun da sponsor olduğu Media Summit 2014'te Ömer Özgüner, Seda Domaniç ve Fuat Akdağ konuşmacı olarak yer alacak.

28 ve 29 Mayıs 2014 tarihlerinde CVK Park Bosphorus'ta yapılacak etkinlikte, medya planlamanın önemli konuları ele alınacak, yatırımların geri dönüşü, pazarlama etkinliği, dijital dönüşüm, touch point optimizasyonu, TV ve basının markalara vaadleri gibi konuların yanısıra, eski bir medyacı ve poker oyuncusu olan Caspar Berry Risk Taking başlıklı bir konusma yapacak.

Organizasyonu üstlenen Reklamcılık Vakfı Baskanı Haluk Sicimoglu, "Türkiye’nin en önde gelen 15 medya planlama ve satın alma ajansıyla 4 büyük medya grubu tek yürek olup, medyanın tüm paydaslarını ilk defa bir araya getirerek marka ve medya dünyasının kesisimindeki konuları kapsamlı biçimde ele almayı amaçladılar" dedi.

Ayrıntılı bilgi için www.mediasummit.com.tr

Sayfa Yükleniyor...