Mehmet Öz New York Borsası’nda

New York Borsası'ndan başarılarının onurlandırılması adına kapanış zilini çalmak üzere davet alan Dr Mehmet Öz, New York Borsa’sını ziyaret etti.

Mehmet Öz New York Borsası’nda

Amerika’da son 7 yılda yeni başlayan programlar arasında en yüksek reytingi alan Dr. Öz Show, Türk izleyicisinin de büyük beğenisini topladı.

Dr Öz Show’un başarısından dolayı gurur duyduğunu dile getiren Dr. Mehmet Öz "Sağlık sonsuz bir konu, her gün yeni bir araştırma ve yeni bir tedavi şekli ortaya çıkıyor, hekim olarak bu bilgileri herkesin anlayacağı biçimde insanlara sunmak ise bizlere düşüyor. Her gün sağlık hakkında verdiğiniz bilgilerle birçok insanın hayatında iyileştirme yapma şansınız var.

Bir cerrah ve bilim adamı olarak ameliyat etmeye devam ediyorum. İnsanları iyileştirmeyi ve hastalarımla konuşmayı seviyorum. Böylece onlara hayatlarını daha sağlıklı ve mutlu sürdürmeleri konusunda bilgiler aktarabiliyorum. Ancak kalp cerrahı olarak bu işi bir hastamla belirli bir süre içinde yapabilirim. Ama TV programı öyle değil… Bir anda milyonlarca insanın hayatına dokunma fırsatını yakalıyorsunuz. Show’umun Türkiye’de yayınlanması benim için bu anlamda çok önemli" dedi.

Sayfa Yükleniyor...