MetLife ve DenizBank’tan ortak kampanya: BES’e %30 katkı!

MetLife ve DenizBank’tan ortak kampanya: BES’e %30 katkı!

MetLife ve DenizBank iş birliği ilebireysel emeklilik sahibi olmanın tam zamanı! 14 Ocak - 15 Mart 2013 tarihleri arasında MetLife’tan Bireysel Emeklilik Planı satın alanları 1 yıl boyunca bireysel emeklilikte %25 devlet katkısının yanı sıra DenizBank’ın %5 ek katkı payı fırsatı bekliyor. Böylece MetLife’tan emeklilik planı yaptıranlar toplamda %30’luk bir fırsat yakalıyor.

Kampanya tarihleri arasında DenizBank şubelerinden MetLife bireysel emeklilik planlarından Deniz Plan, Üretici Plan, İşletme Plan veya Afili Plan satın alıp ödemelerini her ay düzenli olarak yapan müşterilere, %25 devlet katkısına ek %5’lik katkı, sözleşmenin ilk yılına ilişkin ödemeler için hediye edilecek.

50’den fazla ülkede 90 milyon müşteriye hizmet veren MetLife, Türkiye’de de DenizBank ile Bireysel Emeklilik Sistemi’ni destekliyor ve sunduğu bu fırsatı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyor.

Kampanyaya katılmak ve kampanya hakkında detaylı bilgi almak için www.metlife.com.tr internet adresimizi veya DenizBank şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmayın!

MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş.  

Detaylı bilgi için tıklayın!

Sayfa Yükleniyor...