Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO için sektör temsilcileri bir araya geldi. Yerli üretimin marka olması için çalıştıklarını vurgulayan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm “7/24 hizmete hazırım” dedi.

Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı

7 - 11 Nisan 2010 tarihlerinde  Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda gerçekleşecek 21. MODEKO için sektör temsilcileri İzmir Ticaret Odası lokalinde bir araya geldi.
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Karabağlar ilçesinin ekonomi lokomotifi olan mobilya sektörünün markalaşması için çalıştıklarını söyledi. Kürüm, “İlçemizde en önemli gelir kalemi mobilyadır. Biz de yerel yönetim olarak mobilyacıların işlerinin kolaylaşması, üretimlerinin markalaşması için her türlü desteğe hazırız. Bu kapsamda eğitim, üretim ve tanıtım alanında başlattığımız projeleri kısa zamanda hayata geçireceğiz. MODEKO Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı’nı önemsiyoruz. 21. kez gerçekleşecek fuarın tanıtımına belediye olarak destek vereceğiz. Yedi gün yirmi dört saat mobilyacımızın hizmetindeyiz” dedi.

Mobilyacı esnafının yıllardır ötelenen sorunlarının Karabağlar’ın ilçe olmasıyla tek tek ele alınmaya başlandığına dikkat çeken İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Kara, yerel yönetimlerle el ele bir meslek odasının sorunlarını daha kolay çözebildiğini vurguladı. Kara, önümüzdeki dönemde bu fuarın uluslararası yönünü arttırmak istediklerini söyledi. Başkan Kara sözlerini şu cümlelerle tamamladı, “Eğitim ve üretim alanındaki sorunları girişimcilerimiz, yerel ve genel yönetimlerle bir şekilde çözeriz. Sektörümüz açısından tanıtım büyük önem arz etmektedir. Ekonomik krize rağmen sektörümüz büyümesini ve ihracat artışlarını sürdürüyor. Ancak dünya mobilya pastasında hala istediğimiz düzeyde değiliz. Uluslararası tanıtımlarla ve MODEKO fuarımızla ihracatımızı arttırmak istiyoruz”.

Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, İzmir Mobilyacılar Odası işbirliği ile düzenledikleri fuarla sektörle bir bütün oluşturduklarını buna yerel yönetimin de eklenmiş olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Eyigele, “Gerek el ürünü gerekse ileri teknoloji ile üretilmiş, geçmişin ihtişamını da geleceğe taşıyan yeni yüzyılın estetik standartlarıyla donatılmış mobilyaları profesyonellerimiz ve nihai tüketicilerimizle bir kez daha buluşturacağız. Modern ve klasik mobilyalar, Eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları ile aydınlatma ekipmanları Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda olacak” dedi.




Sayfa Yükleniyor...