Mortgage kredisi ile okutun!

Her kredi Günebakan Projesi kapsamında YİBO öğrencilerinin eğitimine katkı sağlayacak.

Mortgage kredisi ile okutun!

RE/MAX Türkiye ve konut kredisi alanında işbirliği gerçekleştirdiği finans kuruluşlarından Denizbank, kurumsal sosyal sorumluluk alanında da güçlerini birleştiriyorlar. Denizbank tarafından RE/MAX müşterilerine kullandırılan her Mortgage kredisi, aynı zamanda evlerinden uzakta yüzlerini eğitimin aydınlığına dönmüş Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO) öğrencilerine umut olacak.

RE/MAX ofisleri kanalıyla Denizbank tarafından kullandırılan her Mortgage kredisi için 100 TL, RE/MAX’in TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile geçen yıl başlattığı “Günebakan” projesine aktarılacak.

Türkiye’de, 76 ildeki 603 YİBO’da toplam 165 bin ilköğrenim öğrencisi eğitim görüyor. Metropollerde yeterince bilinmeyen Yatılı İlköğretim Bölge Okulları, aslında Türkiye’nin kalkınmada geri kalmış ve okuldan yoksun bölgelerinde, tek eğitim umudu olarak, çok önemli bir işlevi yerine getiriyor. Coğrafi zorlukları ve maddi olanaksızlıkları nedeniyle, başka bir okula gidebilme olanağına sahip olmayan minik öğrenciler, YİBO’larda ilköğretimlerini yatılı olarak tamamlama fırsatı elde ediyorlar.

Proje kapsamında, RE/MAX ofisleri kanalıyla Denizbank Mortgage kredisinden yararlanarak ev satın alanlar adına, Günebakan Projesi’ne 100’er TL bağışta bulunuluyor.

Sayfa Yükleniyor...