ÖİB Başkanı Mehmet Bostan oldu

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na Mehmet Bostan atandı.

ÖİB Başkanı Mehmet Bostan oldu

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na (ÖİB) Mehmet Bostan atandı. Bostan'ın atanmasına ilişkin Maliye Bakanlığı kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü olan Mehmet Bostan 2013 yılında SPK tarafından Turkcell Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanmıştı.

MEHMET BOSTAN KİMDİR?

1971 İstanbul doğumlu Mehmet Bostan, İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden lisans ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden İngilizce İşletme Yüksek Lisans (MBA) derecesine sahip.

2014 yılında Turkcell Global Bilgi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2015'ten bu yana Turkcell Global Ödeme Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanlığı; önceki çalışma hayatında BNP Ak Dresdner Bank A.Ş’de Pazarlama Müdürü, TSKB’de Müdür, Dresdner Bank AG’de Türkiye Baş Temsilciliği, Güneş Sigorta’da Genel Müdür Yardımcısı görevlerini üstlendi.

2010 yılından bu yana Vakıf Emeklilik Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görevlerini ifa etti. Mehmet Bostan aynı zamanda Emeklilik Gözetim Merkezi’nin ve Türkiye Tenis Federasyonu’nun Yönetim Kurulu üyesi.

Sayfa Yükleniyor...