On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 3 Ağustos Sisal Şans Milli Piyango online on numara bilet sorgulama

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı!  Milli Piyango tarafından yapılan On Numara şans oyunu çekilişinde 10 şanslı numarayı bilen çıkmadı ve ikramiye devretti. Büyük ödül miktarı ise 140 bin TL olarak belirlendi. İşte 3 Ağustos On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranı...

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 3 Ağustos Sisal Şans Milli Piyango online on numara bilet sorgulama

’da yapılan değişikliğin ardından ilk çekilişi düzenlendi. Çekilişin ardından kazandıran sayılar belirlendi ancak On Numara’da bilen çıkmadı ve 1. devir gerçekleşti. 140 bin TL 10 Ağustos’ta yapılacak çekilişe devretti. 

On Numara'nın bu haftaki şanslı numaraları: 01 - 03 - 06 - 09 - 10 - 13 - 15 - 18 - 25 - 42 - 45 - 46 - 51 - 52 - 54 - 59 - 61 - 65 - 68 - 69 - 73 - 78

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 3 Ağustos Sisal Şans Milli Piyango online on numara bilet sorgulama - 1

Yeni formatta vatandaşlar hem bayilerde, hem Milli Piyango Online üzerinden, hem Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden de oynayabilecek.

Milli Piyango´nun yeni internet sitesi “millipiyangoonline.com” ve mobil uygulaması “Milli Piyango Şans Oyunları” uygulaması ile kullanıcılar hem Milli Piyango biletleri satın alabilecek, hem Sayısal Loto, Süper Loto oynayabilecek.

ÇEKİLİŞ GÜNLERİ DEĞİŞTİ

Çılgın Sayısal Loto ve Süper Loto artık haftanın 3 günü çekilecek. Çılgın Sayısal Loto her Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi çekilecek Süper Loto ise her Salı, Perşembe ve Pazar günü oyun severleriyle buluşacak. Çılgın Sayısal Loto´da büyük ikramiyenin 250 Milyon TL´ye kadar çıkması bekleniyor. Türkiye´nin şansı Milli Piyango ise geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de her zamanki çekiliş günlerinde çekilecek.

Sayfa Yükleniyor...