Pedal çevirmeyi sevenler...

21 bisiklet parkı İstanbulluların hizmetinde... İşte o noktalar...

Pedal çevirmeyi sevenler...

İstanbul’da bisiklet severlerin bisikletlerini güvenle park edebilecekleri parkların sayısı giderek artıyor. İSPARK, tüm dünyada düzenlenen ‘Car Free Day - Otomobilsiz Gün’ etkinlikleri kapsamında; çevre bilincini geliştirmek, kent içi ulaşımda ekolojik, ekonomik, psikolojik ve doğal yaşama en uygun olan bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla 5 otoparkında bisiklet park alanları açtı. Çalışmalarını devam ettiren İSPARK, kent genelinde 21 bisiklet parkını da İstanbulluların hizmetine sundu.

Kentte halen 26 noktadaki 44 ünitede bisiklet parklar mevcut. İSPARK özellikle kısa mesafelerde otomobile binmek yerine sağlıklı bir yaşam için İstanbulluları pedal çevirmeye teşvik ediyor.

İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci "Sürdürülebilir sosyal sorumluluk çalışmaları yaparak daha yaşanılabilir bir kent için Bisiklet Parkları vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hep birlikte gelecek nesillerin sağlıklı bir çevrede yaşamasına katkı sağlamak durumundayız." dedi.

İşte bisiklet parklar:
Bostancı açık, Kartal İDO, Kadıköy açık, Bostancı Günaydın, Üsküdar Katotoparkı, Üsküdar Tanzim, Kadıköy Nikah Dairesi, Kadıköy Yeni Salı Pazarı, Kartal Dragos İBB, Kalamış turing, Bostancı cep, Maltepe İDO, Merter, Yenikapı İDO, Eminönü İDO, Beşiktaş İDO, Ortaköy İDO, Galatasaray Üniversitesi önü, Kabataş İDO, Beşiktaş İnönü Stadı önü, Karaköy İDO, İncirli metrobüs, Florya, Güneşli, Bakırköy, Küçükçekmece belediye yanı, Topkapı trafik eğitim parkı


Sayfa Yükleniyor...