''Pırlanta Göztepe'' Fikirtepe'de yükseliyor

İstanbul'un gözbebeği Kadıköy Fikirtepe yeni projelerle değerine değer katıyor. Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat'ın butik anlayışla inşa edeceği toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri törenle atıldı.

''Pırlanta Göztepe'' Fikirtepe'de yükseliyor

1960 yılından beri inşaat ve madencilik sektöründe faaliyet gösteren Erkan İnşaat 6 Haziran'da yapılan temel atma töreni ile Pırlanta Göztepe projesine start verdi.

Konumu açısından Fikirtepe'nin en değerli lokasyonunda yükselecek olan "Pırlanta Göztepe" ile Erkan İnşaat, kalite standartlarını en yükseğe çıkartıyor. Erkan İnşaat'ın tamamladığı villa projelerinde göstermiş olduğu kusursuz yaklaşım Pırlanta Göztepe'de de kendini gösteriyor ve ev sahibi olacak kişilere beklentilerinin ötesinde bir yaşam sunuyor.

MÜKEMMEL KONUM, KOLAY ULAŞIM

Bir tarafında tüm canlılığıyla Bağdat Caddesi, bir tarafında şehrin en keyifli parkları, bir tarafında ise Anadolu Yakası'nın merkezi Kadıköy. Bu özel semtin en seçkin noktasında yükselen Pırlanta Göztepe'de şehrin en kaliteli eğitim, alışveriş ve sağlık merkezlerine ve ayrıca en önemli ulaşım akslarına yakın olmanın avantajı yakalanabilecek. Bu özellikleriyle Pırlanta Göztepe İstanbul'un her zaman değerli kalacak en özel projelerinden biridir.

24 KAT, 446 DAİRE, 34 MAĞAZA VE YAŞAM ALANLARI

Toplam 3 bloktan oluşan ve 13 dönüme kurulacak projenin 10 dönümü yaşam alanı olarak belirlendi. 95.000m2alana sahip projede 446 ferah yaşam alanı, 34 mağazalık modern bir çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Pırlanta Göztepe'de beklentilerinize en uygun yaşam alanını seçebilmeniz için 1+1'den5+1'e kadar değişen geniş alternatifler mevcut. Mağazalar 87 m2 ile 732m2 arası, dairelerde ise 62 m2 ile 290 m2 arasında seçenekler bulunmaktadır. Proje, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, squash, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlardan oluşan geniş bir yaşam alanı sunuyor. Her daireyi tamamen saran balkonları ve bunun yanında kat bahçeleri Pırlanta Göztepe'yi diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerin başında geliyor. Ayrıca %100 jeneratör beslemeli elektrik sistemi sayesinde sadece ortak alanlarda değil, projenin tamamında hiçbir elektrik kesintisi yaşanmayacaktır. Isıtma ve soğutma merkezi sistem olmasına karşın, her dairede bulunan pay ölçerler sayesinde kullanılan kadar ödeme yapılacaktır.

RUHSATLAR ALINDI, YATIRIM DEĞERİ YÜKSEK

2016 yılının dördüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacak Pırlanta Göztepe'de üç farklı ödeme imkânı sunuluyor.

-Peşin Ödeme
-Banka Kredisi
-Firma Finansmanı

Şehrin merkezinde yatırımcılarına özel bir yaşam sunması hedeflenen Pırlanta Göztepe konumu dolayısıyla yüksek kira getirisi sağlayacak.

Sayfa Yükleniyor...