Piyasa verilerine hızlı erişim

Gedik Yatırım'ın yeni açılan platformu 'Gedik Trader' ile finans piyasalarında daha hızlı hareket etmek mümkün olacak. Gedik Trader ile ilk kez gerçek zamanlı yatırımcıların portföy ve takip listesine özel içerikler sunuluyor.

Piyasa verilerine hızlı erişim

Gedik Yatırım, yeni yatırım platformu Gedik Trader ile bir ilke imza attı. Teknolojik altyapısı yaklaşık bir yıllık bir süreçte tamamlanan Gedik Trader ile Türkiye’de ilk kez gerçek zamanlı kişiye özel yatırımcıların portföylerine göre al/sat ve portföy önerileri sunulabiliyor.

BORSA VERİLERİNE DAHA KOLAY ULAŞILACAK

Kullanıcıların borsa verilerine çok kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayan Gedik Trader’da kullanılan teknoloji sayesinde, Türkiye’nin herhangi bir yerindeki yatırımcı, İstanbul’dakiler kadar hızlı bir şekilde borsa verilerine ulaşabiliyor. Kullanıcılar; detaylı piyasa analizlerine, çok sayıda göstergeye ve gelişmiş grafiklere, internet aracılığıyla tüm cep telefonları veya farklı araçlardan inceleyebiliyor, işlem yapabiliyor. Gedik Trader üzerinden ister haftalık, ister aylık paketlerle borsa verisi satın alınabiliyor; satın alınan borsa verilerine, tüm mobil cihazlar ve web üzerinden, ek bir ücret ödemeden ulaşılabiliyor. Appstore ya da Google play uygulama marketlerindeki ödeme sistemleri üzerinden isteyen herkes, “self servis” bir biçimde istediği veri paketine, istediği zaman abone olabiliyor ve piyasaları takip edebiliyor.

YATIRIM PİYASALARI GENİŞ KİTLELERE YAYILACAK

Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili Onur Topaç, yatırım piyasaları için teknolojik bir yeniliğe daha imza atmaktan gurur duyduklarını söyledi. Gedik Trader uygulamasıyla, borsa ve yatırım piyasalarını geniş kitlelere yaymayı amaçladıklarını anlatan Topaç, “Mobil ve internet dünyasındaki gelişmelere paralel olarak, artık çok kolay ön yüzlerle, hızlı ve kolay erişilebilir verilerle, daha çok sayıda yatırımcının finans piyasalarını takip etmesi mümkün oldu. Türkiye’de ilk kez böyle bir yatırım platformunu hayata geçirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Borsa
  • Finans
  • Şirketler
  • Döviz

Sayfa Yükleniyor...