Polat: Algı yönetimini çok iyi yapmak lazım

Polat Holding YKB Adnan Polat, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı. İş dünyasının süreci nasıl yönettiğini anlattı.

Polat: Algı yönetimini çok iyi yapmak lazım

Polat Holding YKB ve DEİK Türk-Macar İş Konseyi Başkanı Adnan Polat, NTV'de Melda Yücel Kocaalp'in sorularını yanıtladı.

Polat özetle şöyle konuştu;

"Türkiye'de algı yönetimini çok iyi şekilde yapmak lazım. Dışarıda negatif bir algı var. Bunu düzeltmemiz lazım. Biz yurtdışı görüşmelerimizde yenilenebilir enerjide şu anda 1 milyar dolarlık yatırıma hazır oldukları cevabını aldık. Kanadalı ve Fransız ortaklarımızla yatırıma başlama kararı aldık.

SADECE İLANLAR ALGIYI DÜZELTMEYE YETER Mİ?

Macaristan'a gittim. Macaristan Başbakanı Türkiye'deki gelişmelerle ilgilendi. Türkiye'ye güvenen bir başbakan. Demokrasi mücadelesini anlattım. Onlar destek veriyorlar. Macar Dışişleri Bakanı da destekleyen bir yorum yaptı bu ilk adım oldu.

Türkiye'de herkesin bıkmadan mücadeleyi sürdürmesi lazım. Yıl sonu hedeflerimiz değişmedi. Piyalepaşa'daki yatırımımız ve diğer yatırımlarımız hiç değişmedi. 

HERKES EV SAHİBİ OLABİLECEK Mİ?

GYODER olarak toplandık karar aldık 60 bin konutu kapsıyor. Gönül ister ki kampanyanın bir bölümünü de bankalar üstlensin. Şu dönem kar etme zamanı değil. Konuta yatırım yapanlar karlı çıkacak. Herkes ev sahibi olacak. Olmalı da. Sektör kardan fedakarlık etmiş olacak. "

Sayfa Yükleniyor...