Katar Havayolları CEO'su: Hiçbir havayolu şirketi için en kötüsü geride kalmadı

Katar Havayolları (Qatar Airways) CEO'su Ekber El Bekir, sadece Qatar Airways için değil hiçbir havayolu şirketi için en kötüsünün geride kalmadığını belirterek, hükümetleri hava yolu şirketlerini desteklemeleri için uyardı.

Katar Havayolları CEO'su: Hiçbir havayolu şirketi için en kötüsü geride kalmadı

Qatar Airways CEO'su Ekber El Bekir, sadece Qatar Airways için değil hiçbir havayolu şirketi için en kötüsünün geride kalmadığını belirterek, hükümetleri hava yolu şirketlerini desteklemeleri için uyardı.

CNBC'nin haberine göre, "Yakında Avrupa'da başka kurtarmalar olacak, dünya genelinde başaka çöküşler de yaşanacak" diye konuşan El Bekir, "İkinci dalga nedeniyle bunları göreceğiz, ikinci dalganın ilk dalgadan çok daha şiddetli olacağını düşünüyorum" dedi.

"KAYIPLARIMIZ DEVAM EDECEK"

Qatar Airways, Suudi Arabistan liderliğindeki bir grup Körfez Arap ülkesinin hem salgın hem de devam eden karantina önlemleri nedeniyle 2019-2020 mali yılında 1,9 milyar dolarlık rekor bir zarar açıkladı.

Qatar Airways CEO'su Ekber El Bekir, "Kayıplarımızın devam edeceğini söylemeliyim çünkü dünyadaki her bir havayolu, taşıyacak daha fazla yolcu kalmadığı için para kaybetmeye devam edecek" dedi.

Sayfa Yükleniyor...