Real'i yıkan Dortmund'a Türk sponsor

THY, geçtiğimiz yıl Bundesliga şampiyonu olan ve bu yıl da Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynayan Borussia Dortmund ile sponsorluk anlaşmasına vardı.

Real'i yıkan Dortmund'a Türk sponsor

Türk Hava Yolları (THY), Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid'i 4-1 yenerek dikkatleri üzerine çeken Alman futbol takımı Borussia Dortmund ile ortaklık imzalayarak, daha önce gerçekleştirdiği önemli sponsorluklara bir yenisini daha ekledi.

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Bünyesinde genç, yetenekli, başarılı sporcular barındıran, sürekli genç sporcuların yetişmesi için yatırım yapan ve ayrıca Alman ve Türk milli takımlarında oynayan birçok futbolcusu bulunan Borussia Dortmund ile ortaklık yapılması bizi heyecanlandırdı” dedi.

Borussia Dortmund CEO’su Hans Joachim Watzke ise “Türk Hava Yolları’nı partner olarak görmekten dolayı oldukça mutluyuz. Türk Hava Yolları, birinci sınıf hizmet kalitesi ile çok büyük global bir marka. Bu büyük markanın hedefleri doğrultusunda Borussia Dortmund’u seçmesinden ötürü heyecan duymaktayız" ifadelerini kullandı.

THY ve Borussia Dortmund yetkilileri, 2 Mayıs tarihinde sözleşme imzalamak üzere bir araya gelecek.

Tarihinde 8 Bundesliga şampiyonluğu bulunan Borussia Dortmund, bir kez de Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmeyi başardı.

Sayfa Yükleniyor...