Sahtecilikle ve Korsanla Mücadele Kongresi

Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı Sahtecilikle ve Korsanla Mücadele Global Kongresi'nin 7. toplantısı,  24-26 Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Başbakan, toplantıda yapacağı konuşmada sahtecilik ve korsanla ilgili görüşlerini paylaşacak.

Sahtecilikle ve Korsanla Mücadele Kongresi

Sahtecilikle ve Korsanla Mücadele Global Kongresi'nin 7. toplantısı, 24-26 Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sahtecilik ve Korsanla Mücadele Yedinci Küresel Kongresi'nde bir konuşma yapacak.

Hükümet temsilcileri ve politika yapıcılardan, iş dünyasının liderlerine ve kıdemli kolluk görevlilerine; yargıç ve avukatlardan; hükümetlerarası kuruluşlar ve sivil toplum örgütlerinden katılım sağlayan tüketici grupları ve akademik çevrelerden katılım sağlayan paydaşlara kadar, geniş bir kitleye hitap edecek olan Başbakan, konuşmasında, ekonomik ve sınai olduğu kadar fikri ve sosyal alanlarda da ciddi etkileri olan ve uluslararası bir olgu haline gelen sahtecilik ve korsanla ilgili görüşlerini paylaşacak.

Dünya Gümrük Örgütü'nün başkanlığında gerçekleşen Yedinci Küresel Kongre, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin destekleriyle gerçekleştirilmektedir.

Küresel Kongre, kamuoyundaki bilinci artırmak ve gitgide büyüyen sahtecilik ve korsan sorunuyla başarılı bir şekilde mücadeleye yönelik ortak çaba sarf etmek amacıyla işbirliği tesis etmek için önemli bir forum halini almış durumda.

Kongre'yi, Uluslararası Markalar Birliği ve Milletlerarası Ticaret Odası/Sahtecilik ve Korsanlığın Durdurulması için İş Dünyası Eylemi'yle ortaklık halinde, Dünya Gümrük Örgütü, Dünya Fikri Mülkiyet Hakları Örgütü ve INTERPOL birlikte düzenlemektedirler.

Kongre'yle ilgili daha fazla bilgi almak ve Kongre'ye katılmak üzere kayıt yaptırmak için detaylar Kongre'nin internet sitesi olan 'ccapcongress.net'de.

Sayfa Yükleniyor...