Şanslı 3 bin kişi aranıyor!

Hayalleri zorlayan pek çok detay... Evinizden çıkmadan sağlık hizmeti, uzaktan eğitim ve alışveriş imkânı... Hepsi bu projede birleşiyor.

Şanslı 3 bin kişi aranıyor!

FİYAPI'nın projelendirdiği Bahçeşehir Fi-Yaka Evleri’nde, Türkiye’nin ilk kez tanışacağı ‘’Akıllı Yaşam’’ ile eviniz size asistanlık yapacak.

FİYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, bu proje ile bir ilke imza attıklarını ve bir ayda 2 bin konut satmayı hedeflediklerini açıkladı.

İnan, “Bu projede, herkes ‘Akıllı Yaşam’ konforunun ne demek olduğunu görecek ve yaşayacak.  Bahçeşehir bölgesindeki diğer konutlardan yarı yarıya daha uygun fiyat avantajına sahip olan dairelerin metrekare fiyatı ise 825 TL olacak. Ekonomik fiyata, yüksek kalitede bir yaşam sürmek isteyen herkese bir müjde olarak bu projeyi açıklıyorum. Fi-Yaka Bahçeşehir’de, Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir ‘Akıllı Yaşam’ konforu sunmaya hazırlanıyoruz” dedi.

DAİRENİZİN İÇİNDE ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE VE OKUL
Fi-Yaka Bahçeşehir, 54 bin metrekare üzerine 3 bin 160 konut, 20 bin metrekare ticari alan, 100 bin metrekare otopark, 4 bin metrekare yüzme havuzu ve havuzun içinde 1500 metrekarelik Kıbrıs Adası’yla farklı olduğu kadar bölgenin en geniş yapı projelerinden biri olma özelliği taşıyor.

Proje; 66 ve 77 metrekare 1+1, 120 metrekare 2+1, Rezidans bloklarda ise 85 ve 105 metrekare 1+1, 130 metrekare 2+1, 172 ve 195 metrekare 3+1 olmak üzere 8 farklı daire modeli ve 25, 30 ve 35 katlı modern bloklardan oluşuyor. İnşaatına kasım ayında başlanacak ve 30 ayda teslim edilecek olan projenin yüzde 80’i yeşil alan olarak tasarlandı.

Şanslı 3 bin kişi aranıyor! - 1

AKILLI YAŞAM
İşte site sakinlerinin hayatlarını kolaylaştıracak detaylar:

Sağlık hizmeti: Hastaneye gitmeden doktora canlı bağlanacaksınız ve doktor size danışmanlık hizmeti verecek. Gece sabaha kadar doktor canlı olarak sizin hastalığınızı takip edecek ve gerekli gördüğünde acil müdahale uygulayabilecek. Ayrıca sitenin kendi ambulansı da olacak.

Eğitim hizmeti: Kursa ya da okula gitmeden evinizden eğitim kurumuna canlı bağlanarak dersleri evden alabileceksiniz. Gerekirse eğitim görevlisine soru sorabileceksiniz. İsterseniz site sakinleri ile birlikte, sitedeki konferans salonundan canlı bağlanarak toplu dersler alabileceksiniz.

Uzaktan alışveriş hizmeti: Bir alışveriş merkezinde bulabileceğiniz bütün markaları, evinizden çıkmadan tek tek görebilir, bakıp seçerek dilediğiniz gibi alışverişinizi yapabilirisiniz. Her türlü günlük ihtiyacınızı karşılayabilecek, mesafeyi, trafiği ve lokasyon sorununu tamamen ortadan kaldıran ve alışveriş merkezini evinize getiren, hayatınızı kolaylaştıran bu sistem sayesinde yine evinizden çıkmadan size özel moda tasarımı, canlı diyetisyen hizmeti gibi hizmetleri alabileceksiniz.

Şanslı 3 bin kişi aranıyor! - 2

Bunlarla sınırlı kalmayan ‘’Akıllı Yaşam’’ da eşinizin doğum gününü, evlilik yıldönümünü ya da ödemelerinizi unutma ihtimaliniz sıfıra inecek, çünkü evdeki dijital asistanınız size bunları hatırlatacak.

1 DAKİKADA KIBRIS ADASI'NDA YEMEK
Kıbrıs Adası’nı 4 bin metrekarelik bir havuzun içerisine yerleştirerek, alternatif mekânlar yaratan proje, ev sahiplerinin uzun süre yenilikleri keşfedeceği alanları içeriyor. Kıbrıs Adası’nın kenarı havuza sıfırlanarak isteyenlerin havuzdan yüzerek adaya çıkmaları planlanırken, adanın üzerinde kafeteryalar, restoranlar ve eğlence mekânları site sakinlerini sürekli farklı aktivitelerle buluşturuyor. Adanın altına yerleştirilen kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam, oyun salonları ve sosyal alanlar spor tutkunu site sakinlerini çeşitliliğiyle tatmin edecek. 

Türk insanın yaşam standardını yükseltmeyi amaçlayan proje şanslı 3 bin sakinini arıyor.




Sayfa Yükleniyor...