Sarar'dan Obama'ya iki takım elbise

Sarar Şirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar, Eskişehir tesislerinde ''Hüseyin Obama'' özel etiketiyle diktirdiği iki siyah takım elbiseyi kendisine takdim etmek amacıyla ABD'ye gitti.

Sarar'dan Obama'ya iki takım elbise

Sarar Şirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar, daha önce Türkiye'deki devlet adamlarının yanı sıra birçok Avrupa ülkesinin başbakanları ile İslam dünyasının devlet adamlarına takım elbiseler diktiklerini belirterek, önceki ABD Başkanı Bush'a da takım elbise gönderdiklerini anımsattı.

Sarar'ın imajını ve ismini dünyaya duyurmak için çalıştıklarını ifade eden Sarar, şöyle konuştu:

''Eskişehir tesislerinde 5 bin kişiye istihdam sağlayan bir firma olarak Türk ürünlerinin ne kadar kaliteli olduğunu, tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün önemli aşamalar kat ettiğini dünya devlet adamlarını giydirerek de göstermek istiyoruz. Dünyanın 5 kıtasında bulunan mağazalarımız da bunun bir göstergesidir.''

Sarar, ABD Başkanı Barack Hüseyin Obama'nın Başkan seçilmeden önce New York'taki Sarar mağazasını ziyaret edip ABD vatandaşı çalışanlarıyla sohbet ettiğini ifade ederek, Obama'ya takım elbise dikme fikrinin de buradan doğduğunu anlattı.

ABD Başkanı Obama'ya ''Hüseyin Obama'' özel etiketli siyah iki takım elbise diktirdiğini belirten Sarar, şöyle devam etti:

''ABD Başkanı Obama'nın beden ölçülerini aldık. Bu bizde sır. Türkiye'nin ürettiği 180S kalitesindeki bir kumaştan hazırladığımız takım elbiselere özel iki de kılıf yaptırdık. Obama'ya bu elbiseleri bugün gideceğim ve bir hafta kalacağım ABD'de kendim takdim etmek istiyorum. Eğer randevu konusunda bir sıkıntı olursa elbiseleri ABD'deki 8 mağazamızın müdürü arkadaşımla teslim edeceğiz. Obama'nın bu elbiseyi giydikten sonra Türk ürünlerini tercih edeceğini düşünüyorum. Ücretini de kestik. ABD'de hediyelerin bir limiti vardır. O limite göre bir bedel belirledik. Umarız bu hediye Türk markaları için hayırlı ve uğurlu olur.''

Sayfa Yükleniyor...