Savaş sonrası ilk fuar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Irak'a müdahalesinin ardından Bağdat'ta ilk fuar, Türk firmaları tarafından açıldı.

Savaş sonrası ilk fuar

Forum Fuarcılık A.Ş'nin Irak Ticaret Bakanlığı Fuarlar İdaresi Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Türk İnşaat, İnşaat Makineleri, Yapı Malzemeleri ve Elektrik Fuarının açılışına, Irak İmar ve İskan Bakanı Byan Dizaye, Irak Yatırımlar Bakanı Sami El Araji, Ankara Ticaret Müşaviri Engin Bayşar, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül katıldı.

Yaklaşık 7 yıl aradan sonra Türk firmalarını Bağdat'ta buluşturan fuar 3 gün devam edecek.
Irak'ın yeniden yapılanmasında büyük rol üstlenecek olan inşaat sektörünün büyük ilgi gösterdiği fuar, Türk firmalarının bu pazarda rakiplerine oranla daha hızlı mesafe almasını sağlayacak.

Fuarda, Eczacıbaşı Holding, Temsa Global, Egeplast Ege Seramik, Hakan Plastik, Arı Arıtma, Dorçe Prefabrik, Kaleseramik Çanakkale, Pamukkale Kablo, Söğütsen Seramik, Tarmaş Makine, Yılmazlar Kablo, Tefirom'un da aralarında bulunduğu 75 Türk firmasının ürünleri sergileniyor.
Yapı ve altyapı malzemelerinin ağırlıklı olarak yer aldığı fuarda, seramik, cephe giydirme sistemleri, tesisat ekipmanları, jeneratör, kablo ve elektrik malzemeleri üreticileri ürünlerini sergiliyor.






Sayfa Yükleniyor...