Sel felaketinden oteller de nasibini aldı

İstanbul Basın Ekspres yolundaki sel felaketi bölgede buluna iki oteli de etkiledi.

Sel felaketinden oteller de nasibini aldı

İkitelli'de kurulu otellerden Courtyard By Marriott'ın yetkililerinin verdiği bilgiye göre, otelin sel suyundan sadece otopark bölümü etkilendi. Otel diğer binalara göre kısmen yüksekte kaldığı için üst katların zarar görmediğini söyleyen otel yetkilileri, her türlü ihtimale karşı yine de otel misafirlerinin Yeşilköy Polat Renaissance otele transfer edildiklerini açıkladı.

Misafirlerin yağmur yağdığında bu otele yönlendirildiğini anlatan otel yetkilileri, şu anda otoparktaki suyun tahliye edildiğini, otelin 4-5 gün içinde yeniden faaliyete başlayacağını söyledi.

Holiday Inn Oteli'nin sahibi Ali Bozatlı da otel misafirlerinin sel felaketi yaşandığı gün, WOW Otel ile çevredeki diğer otellere transfer edildiğini söyleyerek, "Otelimizde düzenlenecek bazı düğünleri de yine bu civar otellere yönlendirdik" dedi.

Tadilata Başlandı

Civardaki otellerin bu konuda çok anlayışlı davrandıklarını belirten Bozatlı, "Hasar tespiti için henüz erken. Şu anda bunun için çalışıyoruz" dedi.

Bozatlı selden otelin bodrum katlarını etkilendiğini ifade ederek, "Bu katlarda teknik ekipmanlar zarar gördü. Elektrik ve sıcak-soğuk su konusunda sıkıntı yaşadık" diye konuştu.

Otel misafirlerinin tedbir olsun diye başka otellere yönlendirdiklerini anlatan Bozatlı, konukları hiçbir tehlikeye maruz kalmadıklarına dikkat çekti. Şu anda hummalı bir çalışma içinde olduklarını söyleyen Bozatlı, "Tadilatlara başladık. Otelimizi bayramın hemen ertesinde yeniden faaliyete geçireceğiz" dedi.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...