Selden Etkilenen Konutumuz Yok

Toplu Konut İdaresi (toki) Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş İstanbul'u vuran selden etkilenen konutlarının bulunmadığını söyledi.

Selden Etkilenen Konutumuz Yok

Sel felaketinin en çok etkilediği Ayamama'da İdare'nin inşaatının bulunmadığını kaydeden Tıraş, "İstanbul'da 70 bin inşaatın içinde bir bloğun bodrum katına su geldi. Bizim yaptığımız inşaatlarda sorun yok. Dere yatağında binamız bulunmamakta. İncelemeler sürüyor. Yıkılacak kapsamda evlerimiz yok." dedi.

TOKİ Başkan Yardımcısı Tıraş, Seyrantepe stadı ihalesinin sonucunun açıklanmasının ardından sel felaketiyle ilgili soruları cevapladı. "Sel felaketi nedeniyle Ayamama'da TOKİ'nin inşaatı var mı? Orada yıkılacak binası var mı?" sorusuna Tıraş Ayamama'da TOKİ'nin inşaatının bulunmadığı karşılığını verdi. Selin etkilediği Halkalı'da bina bulunduğunu aktaran Tıraş "70 bin inşaatın içinde bir bloğun bodrum katına su geldi. Bizim yaptığımız inşaatta sorun yok. Dere yatağında binamız bulunmamakta. İncelemeler sürüyor. Yıkılacak kapsamda evlerimiz yok." ifadelerini kullandı. "Dere kenarındaki Menekşe evleri yıkılacak mı?" sorusuna ise Tıraş "Dere yatağı ile dere kenarı farklı. Yıkılacak binamız yok." cevabını verdi.

Sayfa Yükleniyor...