Şimdiden 150 kişi sırada

Rixos markası İstanbul’a, Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya, Maslak Yapı, Mertaş Ortak Girişimi ile 200 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilen rezidans projesiyle geliyor. 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olacak Rixos Residences Bomonty’de şimdiden 150 kişi sıraya girdi.

Şimdiden 150 kişi sırada

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, "Rixos Residences Bomonty ile Rixos markası ilk kez İstanbul’a gelmiş olacak. Rixos markasını ve farkını İstanbul’a yaşatacak. Proje ortaklarımız Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya Ortak Girişim Grubu tarafından 200 milyon TL yatırımla gerçekleşen projeyi Rixos markası ile işletmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Aralık 2011’de tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan projede 338 modüler suit var. Ağırlıklı olarak stüdyo tipi dairelerin yer aldığı projede 6 adet de penthouse mevcut. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler bulunuyor.

Rixos Residences Bomonty Ortak Girişim Grubu ortaklarından Yalçın Ayaydın “Bomonti, İstanbul’un Manhattan’ı olmaya aday bir bölge. Burası tamamen gökdelenlerin yer aldığı bir ada. Burayı yaşam alanı olarak seçenler hem şehrin göbeğinde oturacak hem de başta Nişantaşı, Taksim ve Boğaz’a, yeni açılan alt geçitler vasıtasıyla İstanbul’un trafiğine girmeden üç-beş dakikada ulaşma imkanına sahip olacak” dedi.

Ortak Girişim Grubu ortaklarından Yakup Eyüpoğlu ise “Binanın statik hesapları yurtdışında otorite kabul edilen İrfan Balioğlu tarafından yapıldı” diye konuştu. Eyüpoğlu, 8 dönümlük bahçesi ile hiçbir rezidansın sahip olmadığı yeşil alanın bu projede bulunacağını vurguladı.

ULAŞIM RAHAT
Ocak ayı içinde trafiğe açılması planlanan Dolmabahçe - Bomonti tüneli, ev sahiplerinin yaklaşık 2 dakika içinde Dolmabahçe üzerinden denize ulaşmasını sağlıyor. Taksim, Nişantaşı’na şehir trafiğine girmeden yaklaşık 4 dakikada ulaşılabiliyor. Yine projenin çok yakınında yer alan Piyalepaşa tünelinden şehir trafiğine girmeden 5 dakika içinde E-5 ve TEM’e ulaşmak mümkün.

Ayrıca daire sahipleri istedikleri dönemler evlerinde oturabiliyor, evlerini kullanmayacakları gün ve aylarda da dünya genelinde önemli bir müşteri portföyüne sahip Rixos markası, daireyi ev sahibi adına kiraya veriyor.

Projede, Rixos Health Club tarafından işletilecek 2 bin 500 metrekarelik SPA alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı açık spor alanı, mini golf, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri de yer alıyor.



Sayfa Yükleniyor...