Sincan Belediyesi'nden ihale

Sincan Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesinde bulunan 7 katlı binayı 5 yıl süreye kiraya vermek üzere ihale açtı. Bina açık artırma usulü ile kiraya verilecek.

Muhammen bedeli yıllık 498 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 14 bin 940 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 12 Ocak 2010 tarihinde saat 14.00'de belediyede yapılacak. Katılımcılar şartnameyi bedeli mukabili Sincan Belediye Başkanlığından satın alabilecek.

BİNANIN ÖZELLİKLERİ
Bina 320 araçlık, otopark içi ve bina dışında dijital dolu- boş göstergeli, cctv kontrollü, araç yıkama birimi olan, havalandırma sistemli, giriş çıkış bariyerli, bilet verme makinesi, abone kartı ve ücretli bilet lazer okuyuculu, süre hesaplayıp ücretlendirme yapan program ve ücretlendirici modülü olan, aydınlatmaları fotoselli, enerji panoları ayrılmış, dört grup asansör ile inip çıkılabilen, üç katı bodrumda diğerleri katlarda olmak üzeri yedi katlı betonarme inşa edilmiş.

4. ve 5. katların birleştirildiği üç cephesi manzaralı, mutfak, tuvalet, asansör, ses ve cctv sistemi ile hizmet sunabilecek yer cafe, lokanta, pastane ve mutfak var.

4. ve 5. katların birleştirildiği 512 kişi koltuk kapasiteli, dijital konferans sistemi, DVD kaydetme, elektronik tepegözlü, divx / mp3 / dvd okuyucusu olan, rgb, audıo, video bağlantı olan, müzik sistemine bütünleşmiş olup ışık sistemli, ses, müzik efekti yapabilen sistemleri olan, iki dil ve yüz dinleyici kapasiteli anında tercüme sistemi (kulaklıklar dahil) kurulu olan sahnesi yapılı kısımda çok amaçlı salon yer almakta.

Kolonsuz, asansörlü, yemek servisi yapmak için mutfaktan servis asansörü olan, ses ve ışık gösterisi yapılabilen xga splitter, dvd kaydedici, 3 bin ansı-lümen projeksiyon cihazı dvd/vcd/cd/mp3 okuyucu olan, terası olan çift cepheden Sincan manzaralı, havalandırma sistemi kurulmuş ve enerji panosu ayrı halde olan enerji kesintilerinde devreye giren jeneratör destekli 603 kişi kapasiteli düğün salonu bulunmakta.     

Bina tamamında, yangın, ses, görüntüleme sistemi kurulmuş, ikisi yangın, birisi giriş - çıkış olmak üzeri üç merdiven, dört asansör bulunmakta ve binanın enerji girişleri yediye bölünmüş olup; jeneratörün devreye girmesi durumunda da ayrıca harcamanın belirlenmesi için elektrik saati mevcut.

Binanın çevresi, otopark girişi Vatan caddesi, çıkışı İnal caddesinde olup, otoparka girip çıkmadan boş yer olup olmadığını gösteren sistem Vatan caddesinden görülecek şekilde.


Sayfa Yükleniyor...