Şirket Filoları Yarışıyor

Yılın Filo Yöneticisi siz olabilirsiniz. Şirket araçlarınızın yönetiminden sorumluysanız 17 Şubat’a kadar filoodulleri.com’a tıklayın!

Şirket Filoları Yarışıyor

Filo yönetiminin şirket performansı ve karlılığına olduğu kadar ülke ekonomisine de katkısını bilen dünyanın en büyük operasyonel filo kiralama şirketi LeasePlan ve Ekonomist dergisi tarafından, Michelin ve Peugeout’un desteği ile düzenlenen Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri’nin bu yıl ikincisi gerçekleştiriliyor. Sektörde bir ilk olan Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri, filo yönetiminin şirketler için önemine dikkat çekmek ve başarılı uygulamaları ödüllendirmek amacıyla düzenleniyor. Ödüller için başvurular 17 Şubat tarihine kadar www.filoodulleri.com internet sitesinden alınacak.

Ödüllere 10 ve üzeri binek veya hafif ticari araca (satın alınarak veya kiralama yoluyla kullanılan) sahip şirketlerin filo yöneticileri katılabiliyor. Başvuran kişinin iş tanımının “Filo yöneticisi” olması şartı aranmıyor. Çalıştığı şirket veya kurumda filo yönetimi ve stratejisiyle ilgilenen veya bu iş kolunu yöneten kişiler de başvurabiliyor.

4 Ödül Kategorisi bulunuyor

Otomotiv ve yan hizmet sektörlerinin öncü firmalarının uzmanları ve medya temsilcilerinden oluşan jüri, başvuruları 4 kategoride değerlendirecek. 10 ile 50 arası araca sahip şirketlerin başarılı filo yönetimi stratejileri ve uygulamaları “LeasePlan KOBİ Yılın Filo Yöneticisi Ödülü”, 50 ve üzeri araca sahip şirketlerin başarılı stratejileri ve uygulamaları ise “Ekonomist Yılın Filo Yöneticisi Ödülü” ile ödüllendirilecek. Her iki kategori katılımcılarının da sürdürülebilir, çevreye duyarlı filo yönetim uygulamaları “Peugeot Yeşil Filo Ödülü” ve sürücülerin güvenliği için geliştirilen uygulamaları ise “Michelin Güvenli Filo Ödülü” dallarında yarışacak. Yılın Filo Yöneticisi 2012 ödülleri 21 Mart’ta yapılacak gala gecesi ile duyurulacak ve aynı gece ödül töreniyle sahiplerine verilecek. 

Detaylı bilgi için tıklayın!

Sayfa Yükleniyor...