Şok, halka arz edilecek

Yıldız Holding Perakende Grubu Başkanı Serdengeçti, market zinciri Şok'u önümüzdeki yıllarda halka açmayı planladıklarını belirtti.

Şok, halka arz edilecek

Yıldız Holding Perakende Grubu Başkanı Mustafa Yaşar Serdengeçti, perakende şirketlerinin grubun toplam cirosunun yaklaşık yüzde 30'unu oluşturduğunu belirterek, Bizim Toptan ve Şok Marketler'in perakende grubunun iki önemli oyuncusu olduğunu ve Şok'u da önümüzdeki yıllarda halka açmayı planladıklarını söyledi.

Yıldız Holding'ten yapılan yazılı açıklamada, "Bu kanalda Bizim Toptan ve Şok en önemli şirketlerimizin başında geliyor. Bizim Toptan aynı zamanda 2011 yılından itibaren halka açık bir şirket olarak borsada işlem görüyor. Şok şirketimizin de önümüzdeki yıllarda borsaya açılması planlanıyor" denildi.

Açıklamada, Yıldız Holding'in toplam cirosuna ilişkin rakam yer almadı. Bizim Toptan ve Şok'ta büyümenin süreceğini belirten Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Karakaş, "Şok Marketler, market kanalında büyümesini sürdürüyor. Mağaza sayısında 2,800'e ulaştık, önümüzdeki dönemde mağaza yatırımlarımız hız kazanacak" dedi. Açıklamada, organize toptan pazarda faaliyet gösteren Bizim Toptan'ın 154 mağazası olduğu belirtildi.

Sayfa Yükleniyor...