SON DAKİKA: Vakıfbank da kredi kartı borcunu yapılandıracak

SON DAKİKA HABERİ: Vakıfbank, bireysel kredi kartı müşterilerine 60 aya varan vadelerle borç yapılandırma imkanı tanıyan bir kampanya başlattı.

SON DAKİKA: Vakıfbank da kredi kartı borcunu yapılandıracak

Son dakika haberi! 

Kredi kartı borcu yapılandırması uygulamasına Ziraat Bankası'nın ardından Vakıfbank da katıldı.

Vakıfbank, bireysel kredi kartı müşterilerine 60 aya varan vadelerle borç yapılandırma imkanı tanıyan bir kampanya başlattı.

Yapılandırma, aylık yüzde 1,10 faiz oranıyla 24 aya; aylık yüzde 1,20 faiz oranıyla da 60 aya kadar vadelerle gerçekleştirebilecek.

Borçları 3 milyon TL’nin altında olan ve geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunanlara 6 aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma imkanı tanınacak.

Banka, kredi borcunu ödemekte zorlanan bireysel müşterilerine, borçlarını 3 ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle yapılandırma, ticari segmentteki müşterilerine ise 6 ay ödemesiz olarak 60 aya kadar aylık yüzde 0,98’den başlayan faiz oranları ile ödeme fırsatı sunacak.

TAKİBE DÜŞEN 100 BİN LİRANIN ALTINDAKİ KREDİNİN BORCU SIFIRLANACAK

Vakıfbank ayrıca, 2018 yıl sonundan önce 100 bin TL’nin altındaki kredisi takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizlerini sıfırlayacak. Başvuruların 30 Nisan’a kadar yapılması gerekiyor

KART BORCU NASIL YAPILANDIRILACAK?

Sayfa Yükleniyor...